Atunci când și-a pierdut pisicuța, la finele lunii aprilie, Alexandra Stan a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, însoțit de câteva fotografii cu Herky. Artista îi mulțumea animalului ei de companie că a ajutat-o să se simtă ca o mamă și că i-a fost alături mereu, indiferent de situație.

De ziua ei, prietenii au încercat din răsputeri să îi mai aline durerea, așa că au decis să îi cumpere o nouă pisicuță. Și a fost dragoste la prima vedere, de ambele părți.

Vedeta a primit pisicuța cu două zile în urmă, un cadou complet neașteptat pentru ziua ei de naștere. Nici nu a știut cum să reacționeze atunci când și-a dat seama ce i-au pregătit prietenii ei.

Alexandra-si-MiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cântăreața a mărturisit că s-a simțit destul de nepregătită atunci când și-a primit cadoul. Acum, însă, cele două se înțeleg de minune și se bucură una de prezența și iubirea celeilalte.

„S-a întâmplat asta. Am primit-o pe Mia Uni în viața mea, un cadou de ziua mea! După cum puteți vedea, ea este a mea și eu sunt deja a ei! Te iubesc, iubito Mia! Bun venit în viața mea! Sper să nu te dezamăgesc!”, a scris Alexandra Stan pe Instagram, une a postat și mai multe fotografii cu mica felină, care este absolut adorabilă.

Alexandra Stan a primit-o cu brațele deschise pe micuța Mia și a dus-o chiar din prima zi la medicul veterinar, pentru a se asigura că noul ei prieten este sănătos tun.

Vezi și Alexandra Stan, dezvăluiri fără perdea despre viața ei intimă: ”Eu iubesc și bărbații, și femeile”

Citește și:

Cele mai recente imagini cu Charlene de Monaco au șocat pe toată lumea! Mulți nu au recunoscut-o

Prima imagine cu fiica lui Edith Gonzalez, alături de tatăl ei. Ce schimbată e Constanza