Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, după ce a făcut furori și în topurile internaționale, însă se pare că artistei îi este destul de greu în show-ul Survivor România. În cea de-a treia ediție al noului sezon, cântăreața a izbucnit în lacrimi după ce a piedut un punct important pentru echipa ei.

Alexandra Stan a concurat aseară alături de colegii săi, în jocul pentru provizii, și a încercat din răsputeri să își ajute echipa prin câștigarea unui punct prețios, însă în cele din urmă a pierdut.

Fapt pentru care, faimoasa a clacat și a izbucnit in lacrimi, spunându-le colegilor săi că nu a vrut să piardă, ci dimpotrivă a luptat enorm. Ea a spus că nu ea este pierzătoarea și și-a acuzat coechipierii ca nu au încredere în strategiile propuse de ea. „Nu sunt eu pierzătoare. Lăsați-mă în pace, eu sunt cea mai…(…) Nu aveți încredere în strategia mea”, le-a strigat Alexandra colegilor ei.

Pe de o parte unii dintre colegi s-au arătat destul de distanți față de Alexandra, iar atista s-a simțit marginalizată, în timp ce Jador și Culița au încercat să o consoleze, spunându-i că a fost cea mai bună de fapt.

alaexndra-stan-in-lacrimiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Culita Sterp a cedat și el nervos în timpul jocului, generând discuții în rândul faimoșilor.

Nici Razboinicii nu au stat departe de conflicte aprinse, dupa joc, in tabara unde ar fi trebuit sa ii astepte o noapte linistita, dupa o competitie istovitoare, finalizata cu succes. O neintelegere pe un fond de oboseala si tensiune a facut-o pe Giorgiana sa isi iasa din minti, cu acuze la adresa lui Musty Camara; colegii de echipa a intervenit, dar scandalul s-a stins cu greu.

Citește și:

Screech din „Salvaţi de clopoţel” a fost internat de urgenţă în spital. Fanii se tem de ce-i mai rău

Simona Hapciuc a cedat în timpul competiției de la Survivor, după ce Jador i-a adresat cuvinte urâte: „Nu mai pot. Vreau să plec acasă”