Deși emisiunea e abia la început, unii dintre participanți vor deja să renunțe la competiție. Alexandra Stan a recunoscut că această experiență e mult mai grea decât a crezut și că nu mai poate face față.

Frumoasa artistă a izbucnit în hohote de plâns, mărturisind că totul în jungla dominicană este foarte dificil. Mai mult, ea i-a spus colegului ei Jador că vrea să părăsească competiția, fiind de părere că și-a atins deja orice limită. ”Nu mai vreau să fiu la emisiunea asta, Jador”, i-a spus Alexandra.

Alexandra Stan la Survivor Romania (1)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Într-o discuție cu ceilalți faimoși, Jador a dat-o de gol pe colega lui, iar aceștia nu au părut foarte încântați de faptul că artista vrea să renunțe așa ușor.

Mama Alexandrei Stan a povestit care e cea mai mare frică a artistei

Alexandra Stan, una dintre Faimoasele de la “Survivor România”, reality difuzat de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D se luptă, pe de-o parte cu adversarii, în goana după atât de mult râvnitele puncte și beneficii, și pe de altă parte, cu fricile care o pun în dificultate.

Daniela Stan, mama artistei, a mărturisit că trăiește intens fiecare ediție a reality-ului de la Kanal D, fiecare evoluție sportivă a Alexandrei Stan pe traseele sportive fiind urmărită cu sufletul la gură de părinții acesteia, care o susțin din fața micului ecran. Aceasta a povestit ce sfaturi i-a dat fiicei sale, înainte de a se aventura în competiția care îi testează la maximum limitele fizice și psihice. A afirmat, totodată, că Alexandra are un mod aparte de a-și exterioriza trăirile, condițiile dificile în care trăiește la “Suvivor România”, dorul de casă și de familie sunt motivele care o pun uneori în dificultate.

„Cred că îi este greu, dar cred că se va descurca. Ea își exteriorizează foarte mult emoțiile, ca să se elibereze. Am sfătuit-o, am vorbit mult înainte să plece, să nu țină în ea. Este un mod de vindecare. Începe să își spună cuvântul lipsa hranei, deși ea este învățată să mănânce puțin, e vegetariană. Condițiile și depărtarea, fără comunicarea cu noi, își spun cuvântul. Eu stau numai cu pastile. Nu am probleme cu inima, dar am emoții foarte mari, simt că-mi iese inima din piept. Soțul meu se uită și este foarte încordat, o încurajează , . De multe ori îl temperez, îi spun că o să fie bine. Totul este să nu se accidenteze, eu mă rog la Dumnezeu să nu pățească ceva rău, este cea mai mare grijă a mea”, spune mama Alexandrei Stan.

Mama Alexandrei Stan a povestit din anii de copilăriei ai fiicei sale, la malul marii, și ce preferințe culinare avea Faimoasa de la „Survivor România”. Totodată, aceasta confirmă teama de înălțime pe care o are fiica sa, mărturisind că are încredere în ea că și-o va depăși.

„Teamă de apă nu avea. De mică a crescut pe malul marii. Pleca cu prosopul de gât, cu copiii, veneau la prânz, mâncau și plecau iar până seara la șapte. Nu doreau să mănânce decât salată de roșii și cartofi prăjiți. De înălțime are într-adevăr frică și mă moștenește pe mine, eu am frica asta de înălțime. Ea în subconștientul ei știa că vor fi probe din acestea, cu înălțime, dar a dorit să își depășească fricile. De aceeea se exteriorizează așa, țipă”, povestește mama Faimoasei.

Telespectatorii vor putea urmări reality show-ul filmat în Republica Dominicană, patru zile din șapte. Mai exact, emisiunea Survivor România 2021, sezonul 2, va fi difuzată de joi până duminică, de la ora 20:00 la Kanal D.

Citește și:

Loredana Chivu are probleme grave de sănătate. A fost la un pas de moarte și pericolul nu a trecut: ”În fiecare zi merg la medic”

Cristi Borcea recunoaște că e abonat la bisturiu și are multe operații estetice: „Am câte puțin din toate. De la 30 de ani am început cu…”