Consiliul serii de luni a fost unul incredibil. Patru jucători au fost nominalizați, singurul fără griji fiind Andrei Krișan, purtătorul de colan. Ca de fiecare dată, vestea finală a fost oferită de către Daniel Pavel: competiția s-a încheiat pentru Alexandra Porkolab.

„Mă bucur că scap de emoții, că nu mai duceam. Vă zic sincer. Să stau cu nodul ăsta în stomac, cât țin traseele și consiliile. Nu mai puteam. Las în urmă multe amintiri frumoase, dar în același timp le iau și cu mine. Pe lângă asta, las în urmă o Alexandra – temătoare, fragilă, foarte sensibilă, așa cum auzeam adesea acasă. Plec de aici o mămică și o femeie hotărâtă, puternică și sigură pe ea.

Cam asta a însemnat Survivor pentru mine: a fost visul meu încă de când stăteam cu pitica mea și o alăptam și mă uitam la televizor, încurajându-i pe cei din alte sezoane. Simțeam că o să fiu și eu aici. Dacă adesea am spus că nu sunt norocoasă, am fost norocoasă de data asta.

Mă bucur că am făcut parte din acest vis al meu, pentru că aveam nevoie să trăiesc lucrurile astea, aveam nevoie să devin bărbată. Sunt bucuroasă că mă duc acasă și îmi strâng copilul în brațe”, a spus Alexandra Porkolab, înainte de a părăsi show-ul de la PRO TV.

În momentul în care își lua rămas bunde la colegi, Alexandra Porkolab i-a șoptit lui Dan Ursa că își dorește să îl vadă în finală. „Vreau să te văd acolo, pe ultimele două scaune, da?”, i-a spus Alexandra lui Dan Ursa, înainte de plecare.

Alexandra-Porkolab-eliminare-competitie-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Finala Survivor România 2023 se va difuza joi, 24 mai

Alexandra Ciomag, Andrei Krișan, Carmen Grebenișan și Dan Ursa. Ei sunt jucătorii care merg mai departe, spre marea finală Survivor România 2023, care se va difuza miercuri, 24 mai, de la ora 20.30, la PRO TV. Drumul lor spre finală, dar și spre marele premiu este aproape de ultimul pas. Până atunci, în ediția de marți, 23 mai, îi așteaptă o nouă luptă: semifinala!

Concurenții eliminați până în acest moment, Faimoși și Războinici, s-au reunit la București și au plecat deja spre Dominicană, pentru a asista la finala live. Kamara a publicat pe Facebook imagini din aeroport, alături de eternul lui rival, DOC, dar și alături de Mihai Zmărăndescu și Alin Chirilă. Atmosfera între ei era foarte relaxată. Doc a și încercat câteva glume legat de toiagul lui Kamara. „Am stat acasă și am reflectat și mi-am dat seama că eu am fost gelos, că nu am avut toiag. Nu mai mergea nici toiagul meu și eram gelos pe toiagul tău”, s pus DOC, în glumă.

Citește și: Zannidache e de nerecunoscut la 2 ani de la participarea la „Survivor România”: ”Tanc te-ai făcut, frățiorule!”

Citește și: Soția lui Dan Ursa a făcut furori la Survivor cu frumusețea ei. Ce familie superbă are Războinicul!

Citește și: Cum arăta Carmen Grebenișan de la Survivor, înainte de operațiile estetice. „Mi se spunea «scândura» sau « fata șnur»”

Citește și: Alina Radi de la Survivor, secrete din trecut. A fost însărcinată cu Nick Rădoi și „s-a bătut” cu Anamaria Ferentz pentru inima milionarului