Alexandra Nechita a devenit mămică de băiețel. Ea a devenit celebră pentru talentul ei, operele ei de artă fiind extrem de apreciate în SUA, unde artista și-a făcut o avere din vânzarea ei. Ea a părăsit România încă de când era copi și a avut o evoluție uluitoare.

Picturile ei s-au vândut pe bandă rulantă, iar expozițiile organizate în SUA și în alte țări au făcut-o celebră în toată lumea.

Tablourile Alexandrei se regăsesc în sute de muzee din lume, de la colecţia de artă a Vaticanului, până la colecţii particulare deţinute de celebrităţi precum Oprah Winfrey, Calvin Klein, Whoopi Goldberg sau David Letterman. Cea mai scumpă pictură a Alexandrei Nechita s-a vândut cu 400.000 de dolari în Singapore, iar ea și-a câștigat rapid porecla de micuța Picasso.

ALexandra si fiica eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Alexandra Nechita este astăzi o femeie superbă, fericită și împlinită. Are o familie superbă cu Dimitri Tcarfas, un designer din Ucraina, iar ei au devenit acum părinți pentru a doua oară. Artista a adus pe lume unn băiețel, la șase ani după ce în viața lor a apărut micuța Tevyy.

Alexandra Nechita a devenit mămică de băiețel

Anunțul a fost făcut chiar de ea pe rețelele de socializare, unde a făcut publică prima imagine cu micuțul și i-a dezvăluit numele. Micuțul Revve Elliot Nechita-Tcharfas s-a născut sâmbătă dimineaţa la o maternitate din Los Angeles.

„Revve Elliot Nechita-Tcharfas. Băiețelul nostru de vis a venit pe lume în zorii zilei de 18 septembrie. Suntem cu adevărat îndrăgostiți, profund și nebunește. Inima mea explodează”, a scris Alexandra.

Acesta a fost mesajul ce însoțește o imagine cu ea pe patul de spital, în timp ce-și ține fiul în brațe.

Artista a dezvăluit că cea care își dorea un frățior foarte mult a fost fiica ei, care e foarte încântată că dorința i s-a împlinit.

Alexandra și Dimitri locuiesc într-o casă superbă și are o piscină uriașă și o vedere uimitoare. Ei au devenit și în 2015 părinții unei fetițe superbe, pe nume Tevyy.

Alexandra Nechita s-a născut la Vaslui, la 27 august 1985, la trei luni după ce tatăl său, Niki Nechita, s-a refugiat din România comunistă, în SUA.

Viorica Nechita, soţia, şi mica Alexandra au reuşit să se alăture soţului, respectiv tatălui, abia după doi ani. Părinţii Alexandrei fuseseră persecutaţi sub regimul comunist din România.

Citește și:

Actorul Willie Garson a murit. Celebrul Stanford din serialul „Totul despre sex” avea doar 57 de ani

Loredana Groza, adevărul despre starea ei de sănătate: ”Sunt nişte ştiri false, de la început până la sfârşit”