Alexandra Dinu (41 de ani) a găsit, cu siguranță elixirul tinereții. Frumoasa actriță i-a fermecat pe fotografii prezenți pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția, ediția cu numărul 79. Românca a participat la două premiere de film, dar nu singură, ci însoțită de regizoarea Cristina Jacob, fosta iubită a magnatului Adrian Sârbu, fostul „tătic” PRO TV.

Alexandra Dinu, superbă la Festivalul de Film de la Veneția

Pe 4 septembrie, Alexandra Dinu a participat la premiera peliculei „L’immensita”, purtând salopeta neagră Armani, iar pe 6 septembrie a strălucit în rochia albă, transparentă, la premiera filmului “Dead For a Dollar”. Ținuta aparține brand-ului Vestiare D’un Oiseau Libre. Cu părul prins într-un coc lejer, cu bijuterii superbe și un machiaj de seară, fosta soție a lui Adrian Mutu a fost o încântare pe covorul roșu.

Cele mai recente pelicule în care a jucat Alexandra Dinu sunt „De Serpentis Munere” (2021), în regia lui Roberto Leoni, și „Final score” (2018), regizată de Scott Mann. În 2021, blondina a făcut parte din juriul emisiunii „Românii au talent”, de la PRO TV.

Alexandra Dinu, în salopeta Armani, la premiera peliculei „L’immensita”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Pelicula românească „Spre nord”, nominalizată în secțiunea ”Orizzonti”

Cea de-a 79-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia are loc pe Lido de la Veneţia în perioada 31 august – 10 septembrie. Festivalul este recunoscut oficial de FIAPF (Federaţia Internaţională a Asociaţiilor Producătorilor de Film), notează News.ro. În acest an, Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia (Biennale Cinema), considerat unul dintre cele mai importante festivaluri internaţionale de film, celebrează 90 de ani, fiind cel mai vechi festival de film din lume. La această ediție, actriţa franceză Catherine Deneuve va primi un Leu de Aur de onoare pentru întreaga sa carieră. „Spre nord”, în regia lui Mihai Mincan, reprezintă cinematografia românească – în secțiunea ”Orizzonti”, considerată a doua ca importanţă la Mostra venețiană.

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție fascinantă la Festivalul de Film de la Veneția, într-o rochie din dantelă. Fotografii nu au ratat nici un detaliu

Citește și: Adrian Mutu a spus în sfârșit care a fost motivul despărțirii de Alexandra Dinu: ”Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de…”