Presa mondenă a tot scris că Bobby Păunescu și actrița Alexandra Dinu se bucură în aceste zile de o vacanță la vila de lux a lui Bobby Păunescu din Positano – Italia. Omul de afaceri a fost cel care a postat pe rețelele sociale un videoclip în care se distrează alături de Alexandra și de o prietenă a lor, modelul Cristina Postolachi, în Roma și Napoli.

VIDEO Alexandra Dinu și Bobby Păunescu, tot mai apropiați. Cum se distrează prin Italia

Scandalul s-a iscat însă de la o fotografie postată de Bobby Păunescu pe Instagram în dormitorul vilei de la Positano, în care se distinge o femeie blondă ce seamănă izbitor chiar cu prima soție a lui Adrian Mutu, actrița Alexandra Dinu.

Deranjată de speculațiile apărute în presă, Alexandra Dinu a luat atitudine și a ținut să facă o declarație în care a precizat că ea și Bobby Păunescu au strict o relație de amiciție.

“În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, vreau să lămuresc faptul că sunt doar simple speculații.

Sunt într-o relație de amiciție de mulți ani cu Bobby Păunescu și am petrecut câteva zile de vacanță, la Villa Treville din Positano, împreună cu el și cu mai mulți prieteni comuni. Au fost publicate pe Instagram Stories mai multe video-uri din timpul vacanței petrecute aici, pe care le-am și repostat, fără să mă gândesc că pot genera speculații cu privire la o relație între mine și Bobby.

Repet. Între mine și Bobby nu e NICI O ALTĂ RELAȚIE în afară de cea de amiciție și colaborare profesională.

Mai mult, sunt dezamăgită de faptul că un prieten vechi, așa cum l-am considerat pe Bobby, a lăsat să se înțeleagă ceva mai mult, printr-o fotografie urcată pe Instagram Stories, în care apare o altă femeie cu părul blond, a cărei față însă nu se vede și al cărui nume l-am aflat ulterior. Identitatea ei nu am să o fac publică, tocmai pentru că respect dreptul oricărei persoane la viața privată (…)”, a declarat clar deranjată actrița, conform Click!.

Alexandra DinuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Amândoi sunt liberi de obligații

”Dacă aș fi avut o relație amoroasă cu Bobby Păunescu nu ar fi fost nevoie nici să ascund acest lucru și nici să îl neg”, a mai spus Alexandra Dinu, adăugând că astfel de informații apărute în media îi aduc atingere imaginii sale publice.

Milionarul-regizor adoră să-și filmeze iubitele în ipostaze cât se poate de incitante. Așa a procedat și cu Monica Bârlădeanu în trecut, surprinzând-o nud în timpul relației lor.

Zvonurile potrivit cărora Bobby Păunescu și Alexandra Dinu ar forma un cuplu au apărut încă din primăvară, când cei doi au fost surprinși de paparazzi cancan.ro la ieșirea dintr-un club din București. Atunci au plecat în trombă din Loft, împreună, cu mașina milionarului.

Nu că o relație între ei ar fi o problemă

Bobby Păunescu și Alexandra Dinu ar putea forma un cuplu reușit, mai ales că îi leagă o pasiune comună: filmul. Actrița și producătorul de film au un palmares amoros care a ținut prima pagină a ziarelor, în trecut.

Designerul Maria Marinescu, actrița Monica Bârlădeanu, modelul Alice Peneacă, mezzosoprana Andreea Ilie sunt doar câteva dintre frumusețile care au trecut prin viața milionarului Bobby Păunescu. Alice Peneacă şi Bobby Păunescu s-au căsătorit la 20 iulie 2015, dar au divorțat oficial pe 10 decembrie 2018.

Fostul fotbalist Adrian Mutu, bancherul italian Carlo Cancellieri, producătorul de filme Andrea Rizzoli Jr, actorul Luca Bastianello, producătorul de filme Jeffrey Greenstein sunt bărbații cu care Alexandra Dinu a trăit povești de iubire, în trecut. Dintre toți, Adrian Mutu este însă singurul bărbat care i-a pus verigheta pe deget Alexandrei. Cei doi au făcut nuntă în anul 2000 și s-au separat în 2003. Au împreună un fiu de 21 de ani, pe Mario Mutu.

Vezi și Alice Peneacă are un nou iubit după divorțul de Bobby Păunescu. Cine e bărbatul „cool”, care o face fericită. Primele imagini de cuplu

Citește și:

Jojo și Paul Ipate, încă o nuntă, de data aceasta în România! Imagini în premieră de la evenimentul organizat în mare secret, luni seara!

Ce bucurie! Serena Williams a născut pentru a doua oară! Primele imagini cu micuța Adira