Alexandra Dinu este o actriță foarte discretă când vine vorba despre viața ei personală. Ea a revenit în România pentru a se alătura echipei Românii au talent și a vorbit pentru prima dată într-un interviu despre relația pe care o are cu fiul ei, Mario, care a împlinit recent 18 ani.

Mario nu doar că e frumos de pică, moștenind trăsăturile superbe ale părinților lui, însă la doar 18 ani se poate lăuda că „este un cetățean al lumii”, după cum spune mama lui. un cetățean al lumii. Vorbește patru limbi la perfecție și după ce a locuit 17 ani în Italia și SUA, el a ales să locuiască acum alături de mama lui, În România.

Însă, Alexandra a mărturisit că nu-i va impune fiului ei și al lui Adrian Mutu unde să locuiască, ci va face singur această alegere.

„Ne înțelegem foarte bine, îl simt că începe să se maturizeze. A avut și el momentele lui de rebeliune în perioada adolescenței. Acum este mult mai matur; este un băiat inteligent și sensibil și cred că are posibilitatea de a face orice își dorește în viață, dacă își dorește cu adevărat și dacă va munci. Alegerile, evident, îi aparțin. Îi dau sfaturi și mă implic și voi fi întotdeauna lângă el atunci când va avea nevoie de mine”, a declarat Alexandra într-un interviu pentru perfecte.ro.

Mario si AlexandraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

„Decizia îi aparține. El a fost învățat să fie un cetățean al lumii. Vorbește 4 limbi la perfecție, a locuit în mai multe țări și a experimentat diferite culturi, a cunoscut oameni de tot felul și a avut parte de numeroase experiențe care, cu siguranță, îi vor folosi în viață. Nu a decis să se stabilească în România; se află aici momentan și este fericit să petreacă mai mult timp cu tatăl lui”, a dezvăluit Alexandra Dinu.

Când vine vorba de România, Alexandra Dinu mărturisește că țara natală va ocupa mereu un loc special în inima ei.

Citește și:

Performanță uluitoare! Michelle Pfeiffer și soțul sărbătoresc 27 de ani de căsnicie

Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus „Adio” după 9 ani de relație. Au împreună doi copii