Alex Velea a vorbit despre începuturile relației lor, recent, într-o emisiune TV. ”Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea”, a declarat artistul.

Amintim că Antonia și Alex Velea au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață, cu care și urmează să se căsătorească, după ce, în sfârșit, a finalizat divorțul de primul soț.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului, Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat.

familia-veleaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă”

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Alex Velea a mărturisit că începutul relației sale cu Antonia a fost dificil, ambii venind, la acea vreme, din cupluri ”nefericite”.

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri.

Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima.

Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții”, a declarat artistul.

Referindu-se la partenera sa și ”gura lumii”, iată ce a mai spus alex Velea: ”Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip”, a detaliat cântărețul, potrivit spynews.ro.

În schimb, Antonia l-a educat pe alt plan. L-a învățat să fie mai atent cu banii. ”Și eu am trecut prin greu, dacă nu era Antonia nu eram în stare să pun un ban deoparte, a contat foarte mult în viața mea. Până atunci nu am strâns nimic, nu am făcut nimic și am făcut câțiva bani frumoși, dar nu s-a legat”, a mai declarat el.

Vezi și După ani, Antonia a încheiat divorțul de fostul soț. Ce spune despre nunta cu Alex Velea

Citește și:

10 ani de la moartea lui Amy Winehouse. Bodyguardul ei a povestit ultima discuție pe care a avut-o cu ea înainte să moară

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu: ”Are mai multe afecțiuni”