Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții’, cu Gojira, Alex Velea a dezăluit cum a început să dispară, treptat, de pe radioul românesc. 

„De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit și mi s-a părut că am fost, și eu și ea (…) ne-au băgat așa într-un con de umbră sau și-au dorit să ne bage. Din 2015, după Din vina ta nu m-au mai dat cu nimic. M-au dat puțin cu Defectul tău sunt eu, chiar înainte să se nască Domi, am lansat-o cred că în noiembrie 2014. De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul Din vina ta, au bubuit-o, după care au zis ce sens mai are să mai scoți o piesă, păi am lansat doar o piesă anul ăsta, n-am cum ca artist să scot doar o piesă”, a spus el.

„Radio Zu când face Forța Zu te cheamă, că la panaramă și la circ ești bun. Ești un showman, prezinți foarte bine pe scenă. Am stat și m-am uitat la concertele de la Forța Zu, pe lângă că toată lumea așteaptă B.UG. Mafia la sfârșit (…) ”, a spus Gojira. 

„Ei au un fel de a fi…încep de prin ianuarie-februarie să redea ceva un pic mai vechi, mamă cât de tari sunt, ce credeți, o să fie la concertul nostru. Așa au făcut cu Lino, cu 2-3 săptămâni înainte de concert au băgat Panamera în dușmănie și e artistul momentul, o să fie prezent aici. A fost prezent artistul a făcut super spectacol, super show, săptămâna viitoare a ieșit din playlist piesa. Joac-o. Eu nu vreau să mai merg la niciun eveniment de genul ăsta și nici n-am mai mers. Mi-am promis acum ceva timp că nu o să mă mai duc, mi-am călcat pe inimă, așa cum fac și restul, ca să mă complac în mocirlă, să mai trăiesc cu speranța că poate o să mă dea și să nu îi supărăm pe domnii care fac playlistul la radio. Și se duc și la fel am făcut și eu și mi-am zis că nu merge așa. Am coloana flexibilă, dar e intactă și am zis să rămână așa”, a complet Alex Velea. 

În continuare, Gojira a povestit că era lângă Alex Velea când cei de la Radio Zu l-au sunat. I-a refuzat în ceea ce privește concertul Forța Zu, așa că le-a spus că dacă vine la concert va cânta ultimele piese, adică exact cele care nu au fost difuzate la radio. 

„Gândește-te cât m-am mocirlit din 2014 până în 2019. Au fost ani în care m-am mai dus. Cred că până în 2016-2017. După aia am zis gata, la revedere”, a mărturisit Velea. 

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –