Invitat într-o emisiune la Antena Stars, artistul a vorbit despre nuntă, mărturisind că nici el, nici Antonia nu vor să trăiască în concubinaj.

Dacă ar putea ar face-o pe Antonia soție cu acte în regulă mâine, dar pandemia îl oprește, pentru că ambii își doresc o nuntă mare.

Cântărețul este pregătit să facă nunta chiar anul acesta, dacă situația epidemiologică din țară o să-i permită. El și Antonia sunt într-o relație de mai bine de 7 ani și au împreună doi băieți, dar artista este divorțată cu acte doar de câteva luni.

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj”, a afirmat Alex Velea.

După atâția ani de așteptare, cântărețul vrea să facă pasul cât mai curând, dar nu în condițiile actuale. Și el și Antonia își doresc o nuntă cu mulți invitați, ceea ce nu este posibil în acest moment.

„Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”, a explicat artistul.

Și el și Antonia și copiii au avut Covid

Pandemia nu l-a afectat doar la nivelul carierei și al planurilor pe care le avea. Velea a recunoscut că el și întreaga familie au avut COVID-19. Antonia, copiii și părinții artistului au fost infectați.

„Eu am fost din ăia care la început nu au crezut, după m-am conformat și într-un final chiar am luat. Am avut o formă ușoară.

M-a frapat că nu am mai avut gust și miros și mie nu mi s-a mai întâmplat asta nici când am mai fost răcit. Antonia m-a încurajat. Am avut toți. Și eu, și Antonia, și copiii și părinții mei”, a dezvăluit el.

Întrebat dacă vrea să se vaccineze, artistul a spus că o să facă acest lucru ”dacă e nevoie”. Deocamdată, se bazează pe imunitatea câștigată după videcare, el fiind diagnosticat în decembrie, anul trecut.

Vezi și După ani, Antonia a încheiat divorțul de fostul soț. Ce spune despre nunta cu Alex Velea

Citește și:

Matilda Pascal Cojocărița, învinuită de propriul fiu: ”Eu credeam că bunica şi bunicul sunt părinţii mei”

Cum se simte Shannen Doherty la un an de când a anunțat că are cancer în stadiu terminal?