Într-o postare pe Instastory, Alex Turcitu li se adresează tuturor criticilor Narcisei: „Bună ziua. Vreau să vă mulțumesc tuturor oamenilor care mi-ați scris mesaje frumoase pentru câștigul mândriei mele, Narcisa și vreau să vă urez o zi frumoasă, atât vouă, cât și supăraților ăștia, nervoșilor ăștia, care se dau bucătari și nu au gust, nu au limbă în gură. Limba lor e scoasă. Ho, mă! Ho, mă, că nu ne interesează de voi! Noi suntem locul I, nu uitați. Să nu uitați chestia asta, mă. Dumnezeu să vă ajute, să vă dea după inima voastră, să fiți împliniți și toate cele bune, ce să zic” a spus soțul Narcisei.

Reacția dură a lui Ștefan Borleanu, imediat după anunțarea câștigătorului Chefi la cuțite. Preferatul publicului dă cărțile pe față!

Alex Turcitu, mândru și îndrăgostit de soția lui

narcisa-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Alex Turcitu este soțul Narcisei Birjaru de 9 ani. Cei Doi s-au căsătorit când Narcisa avea doar 14 ani și de atunci îi este mereu alături. Și imediat după ce s-a anunțat că Narcisa este marea câștigătoare a sezonului 9, Alex Turcitu, a avut un mesaj ea pe care l-a postat pe Instagram: „Cine e pe primul loc cine e pe primul loc Narcisa e Narcisa e ❤️❤️ te iubesc mândria mea”.

De altfel, Alex nu se ferește să-și declare public sentimentele pentru Narcisa, de care este foarte mândru. Cu câteva zile în urmă, acesta a mai postat o poză alături de soția sa, cu emoționantul mesaj: „Când mă uit la tine mă întreb dacă am făcut ceva cu adevărat bun pentru a obține un dar minunat de la Dumnezeu. Ești o binecuvântare în viața mea și asta este doar să spun că te iubesc”. Iar Narcisa a replicat simplu: “❤️ 😍 Te iubesc !”

Citește și: Reacția dură a lui Ștefan Borleanu, imediat după anunțarea câștigătorului Chefi la cuțite. Preferatul publicului dă cărțile pe față!

Keed este de părere că doar un concurent merita să intre în finala de la Chefi la cuțite: ”Nu mă influențează ce zic chefii”. Ce l-a enervat la culme