„Te iubesc, copilul meu, mai mult decât îți poți imagina! Îți doresc toată fericirea din lume și să sperăm că vei fi înțelept! La mulți ani la 14 ani!”, a scris pe Inststory mămica Ileana Lazariuc, pe o imagine care-l înfățișează pe Alex Țiriac cel mai probabil la aniversarea primului an de viață, mergând de-a bușilea, urmat de superba sa mamă.

În acelși timp, Ion Ion Țiriac a postat pe contul său o fotografie care-l înfățișază pe Alex în deșert, alături de urarea: „Urmărește-ți mereu chemarea, concentrează-te pe ceea ce îți dă putere și împlinire, fii umil, dar nobil și să știi că eu voi fi întotdeauna stâlpul tău de putere!”.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat în 2019

Discreți din fire, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac și-au ținut mereu relația departe de ochii curioșilor. Cei doi au format un cuplu din 2002, și din relația lor au venit pe lume Alexandru, născut în 2008, și Nicholas, în 2009.

Tot în 2009, cei doi și-au oficializat relația.

La scurt timp după nuntă, cei doi au locuit la Paris, apoi s-au întors în București. Însă în 2019, după 17 ani de relație, Ileana și Ion Ion au dezvăluit că au divorțat în mare secret.

Ion Alexandru Țiriac deja și-a refăcut viața lângă cunoscuta jucătoare de tenis, Sorana Cârstea, și se pare că cei doi se pregătesc de nuntă.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au împreună doi băieți superbi

Sunt rare ocaziile în care cei doi publică fotografii cu cei doi băieți ai lor, însă de fiecare dată acstea sunt apreciate de fanii lor, căci cei doi copii se pare că au moștenit trăsăturile frumoase de la părinți.

image0-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Mai mult decât atât, Alex, băiatul care tocmai a împlinit 14 ani, se pare că a moștenit și pasiunea pentru tenis a bunicului său, Ion Țiriac senior, care i-a îndrumat pe nepoți să practice sport.

„Şi pe nepoţi i-a îndrumat către sport şi tot la Dinamo s-au antrenat mult timp. Nepotul cel mare este foarte talentat, îi place tenisul, însă părinţii vor să-l lase să-şi aleagă singur drumul. Au toate resursele ca să se dezvolte”, au declarat surse din anturajul fostului mare tenismen, în urmă cu câțiva ani, pentru click.ro.

Citește și: Ileana Lazariuc a avut parte de o surpriză de Valentine’s Day. Cadoul superb pe care l-a primit

xPrințesa Charlene, lovitură dură pentru prințul Albert de Monaco. Ce decizie a luat?

xCarmen Harra, despre cum se va termina acest război și ce se va întâmpla cu Putin: ”El nu va mai fi la conducerea Rusiei pe parcursul acestui an”

xVladimir Putin îi ascunde pe iubita sa, Alina Kabaeva, și pe copiii lor în Elveția