După ce un fost sportiv, Jose Canesco, a ieșit public declarând că Alex Rodriguez o înșală pe J Lo cu fosta lui soție, acum un model britanic, care a pozat pentru Playboy, susține că fostul spotriv nu-i e vedetei deloc fidel.

 Zoe Gregory susține că Alex Rodriguez, în vârstă de 43 de ani, pur și simplu a bombardat-o cu mesaje în care îi cere, printre altele, inclusiv să facă sex în trei. Mai mult, îi trimite constant fotografii cu el nud și îi cere să se întâlnească.

modelul  Zoe Gregory

Iar toate aceste lucruri se întâmplă încă de la sfârșitul anului trecut, mai exact de pe 26 decembrie. Timp de aproape o lună, până pe 22 ianuarie, tânăra a fost bombardată de mesaje de la actualul logodnic al lui J Lo. Practic, deși urma să o ceara de soție pe cântăreață, Alex Rodriguez își vedea de viața sa de holtei pus pe distracție, susține modelul britanic.

Aceasta susține că Alex Rodriguez i-a propus chiar să aducă o prietenă și împreună, toți trei să facă sex.

Asta, cu toate că, în doar câteva săptămâni, avea să o ceară de nevastă pe J Lo, cu un inel de 4,5 milioane de dolari.

”J Lo este minunată și nu merită așa ceva. În timp ce se pregătea să o ceară de soție, îmi cerea mie înregistrări sexy, îmi cerea să ne întâlnim și să facem sex și să fac aranjamentele necesare ca să ne întâlnim și cu alte femei”, a declarat tânăra pentru un tabloid britanic.

”Dacă a făcut asta până să o ceară de soție pe Jennifer Lopez, atunci nu e deloc drept față de ea”, a mai spus aceasta.

Femeia a și arătat câteva mesaje care ar fi de la Alex reporterilor britanici. Într-unul acesta ar întreba-o dacă s-a gândit la încă trei femei pe care cei doi să le aducă în pat, dacă acestea sunt sexy, dacă sunt amuzante și dacă poate avea încredere în ele.

Iar într-un mesaj i-ar fi trimis și o fotografie cu organul său genital.

În acest moment nu se știe dacă toate acestea sunt adevărate sau dacă modelul nu cumva vrea să-și câștige celebritatea pe spatele lui Alex Rodriguez și a lui J Lo. Cert este că Alex și Jennifer par un cuplu sudat, având o relație de circa doi ani.

Vezi și Abia a făcut anunțul logodnei cu Jennifer Lopez, că Alex Rodriguez e acuzat că o înșală cu nerușinare: ”Biata femeie, nici măcar nu are idee cine este el…”

Citește și: