Cristina a devenit mamă în urmă cu o lună, iar hormonii se pare că îi dau mari bătăi de cap și trece rapid de la o stare la alta, iar acest lucru se pare că afectează și relația cu tatăl copilului ei, întrucât cei doi au ajuns să se certe destul de des.

Alex PiturcaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Noroc cu Noah în viaţa mea, în rest nimic bun”, a postat ea pe conturile sociale. „Stare civilă: singură. Şi aşa sper să rămân. Aplauze – circul ieftin s-a terminat. Nu e glumă, am tras mult să fiu OK, dar când nu ai cu cine, nu ai. Aşa e când nu-ţi asculţi părinţii. Dacă intri în tărâţe, te mănâncă porcii!”.

Câteva ore mai târziu, fotomodelul a revenit cu un alt mesaj: „Ne-am împăcat! A fost o despărţire de 5 minute. În lăuzie se întâmplă, hormonii. Mă despart de cinci ori pe zi. M-am despărţit ca să am cu cine să mă împac. Aşa e la moldovence. Alex Piţurcă, te iubesc, dar te şi urăsc”.

 

Însă, pentru a demonstra că totul este bine între ei, fiul lui Victor Pițurcă a postat și el pe Instastory o poză cu iubita lui, în care îi face o adevărată declarație de dragoste. “Adevărul este că singurul cadou care te alege este femeia. La mulți ani. Te iubesc”, a scris Alex.

Citește și: