Este deja de notorietate faptul că Theo Rose și Anghel Damian s-au despărțit de iubiții lor, Alex Leonte, respectiv Lia Bugnar, și formează un cuplu din vara anului trecut. Și iată că, în iunie, vor deveni părinți. Anghel Damian a încheiat o relație de 9 ani cu Lia Bugnar, iar Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, după o poveste de 5 ani.

Dar viața merge înainte pentru toată lumea, nu doar pentru Theo Rose, așa că nu a trecut mult și Alex Leonte și-a făcut și el o nouă relație, care a fost dezvăluită de paparazzi la finalul anului trecut. Nepotul lui nea Mărin se iubește cu o cunoscută influenceriță de la noi, pe nume Manuela Lupașcu, axată pe zona de life-style și călătorii. Este urmărită de aproape 80.000 de oameni pe Instagram.

Manuela Lupașcu, iubita lui Alex Leonte, este blogger și influencer

Manuela Lupașcu (31 de ani) a făcut recent și câteva declarații despre relația ei cu Alex Leonte. ”Totul e bine, nu vreau să fac un subiect despre chestia asta, să vedem cum stau lucrurile mai departe. Nu cred că s-a ascuns nimeni, nici în trecut, nici în prezent, asta e toată chestia, vreau să avem și momente pentru noi.

Nu mă ascund, că nu e nimic de ascuns, dar e bine. Nu cred că are legătură cu asta (n.r. că Alex Leonte este persoană publică), e vorba de a păstra anumite momente pentru mine și, în general, nu se ascunde absolut nimeni. Vreau să pun accent pe ceea ce fac, mai mult decât orice altceva. Viața pe care o avem face parte din ceea ce suntem, nu mă ascund că nu am de ce, dar mai răruț, că e mai drăguț”, a spus Manuela Lupașcu la Antena Stars, citată de Spynews.ro.

manuela-lupascu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Theo Rose: „A fost greu să mă obișnuiesc cu ideea, a fost grea separarea de Alex”

Theo Rose, (Theodora Maria Diaconu, pe numele ei adevărat) a vorbit, și ea, despre separarea de Alex Leonte, în cadrul odcast-ului lui Radu Țibulcă. A fost greu să mă obișnuiesc cu ideea, a fost grea separarea de Alex, că despre asta vorbim, în cazul în care cred oamenii că ne ferim, a declarat Theo Rose la finele anului trecut.

În vară, după ce a explodat știrea că Theo Rose s-a cuplat cu Anghel Damian, solista a ținut să vină și atunci cu niște clarificări. Măi oameni, a apărut acest articol în Cancan, articolul din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea.

Lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele. Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia.

Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta, a declarat Theo Rose, pe Instagram, la scurt timp după ce s-a aflat că formează un cuplu cu Anghel Damian.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, surprinși la mall. Sarcina de 6 luni și hainele solistei au atras toate privirile

Citește și: Anghel Damian a făcut Crăciunul în pijamale, acasă la părinții lui Theo Rose. Cât de bine se înțelege cu viitorii socri!