După declarațiile Cristinei Cioran, care nu a spus că s-au împăcat, deși a recunoscutg că au petrecut împreună, iată ce spune Alex Dobrescu despre ce s-a întâmplat recent între cein doi.

Amintim că, înainte de despărțire, Alex Dobrescu o ceruse în căsătorie pe actriță. Ce a urmat a fost ceartă ca ”la ușa cortului”, cei doi aruncându-și replici acide în mediul online, mai ales după ce Alex Dobrescu a postat conversațiile intime dintre ei.

Alex Dobrescu, primele declarații după ce a fost surprins în club alături de Cristina Cioran

Acum, Alex Dobrescu a mărturisit la Antena Stars că încearcă să reia relația cu mama fetiței lui, Cristina Cioran. Admite însă că familia vedetei este supărată pe el.

Ca să grăbească împăcarea, Alex Dobrescu a făcut un gest impresionant pentru actriță, el oferindu-i un inel. Acesta speră să se căsătorească cu Cristina Cioran.

”Am riscat și relația cu Cristina Cioran, și relația cu familia ei, am supărat pe toată lumea cu jocurile mele, poate ar trebui să o las mai ușor cu comportamentul acesta. Cu toate acestea, Cristina a înțeles. Port inima ei în inima mea.

Am căutat-o, i-am trimis mesaje de iertare, i-am explicat că totul a fost o glumă.

După cum de vede am început să ne întâlnim. Sunt într-o relație dificilă (n.r. familia Cristinei Cioran), cei în vârstă uită mai greu, iartă mai greu, dar voi face toate demersurile ca să revin în sânul familiei. Am fost primit extraordinar la mama ei acasă.

Cristina Cioran este o fire foarte sensibilă, nu i-a fost ușor să crească singură fata pe parcursul celor 2-3 luni, chiar dacă am văzut-o de când în când, ea a crescut-o mai mult singură.

Sper să reluăm relația și să ne căsătorim, am făcut un gest pe care nu l-am mai făcut pentru o fată sau parteneră de a mea din trecut și i-am luat un cadou sub formă de inel.”, a declarat Alex Dobrescu.

Ce spune Cristina Cioran despre relația cu tatăl fetiței

Cristina Cioran a mărturisit anterior pentru SpyNews.ro că nu s-a împăcat cu Alex Dobrescu și că s-au întâlnit întâmplător în club.

”Ne-am întâlnit întâmplător în club, am mai vorbit și după am plecat împreună și la clubul de lângă. El m-a luat de mână într-adevăr, dar nu ne-am împăcat.

Nu, nu, a fost așa o seară zăpăcită (n.r. nu s-au împăcat). Nu exclud nimic, dar nici nu cred că se va întâmpla asta (n.r. să se împace). Nu suntem un cuplu”, a mărturisit Cristina Cioran.

Vezi și Fostul iubit al Cristinei Cioran deja nu se mai implică în creșterea copilului: „Interesul nu se arată”

Citește și:

De ce nu și-a pus Amalia Năstase silicoane, deși toată viața și-a dorit

E mereu cu zâmbetul pe buze, dar ascunde o mare traumă. Drama lui Andi Moisescu: ”Din momentul în care a plecat nu a mai dat niciun semn… Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă”