Andreea Esca a dansat cu soțul la Neversea, dar nici colegii ei nu s-au lăsat mai prejos. Gașca mare de la „România te iubesc”, emisiunea cu investigații jurnalistice, a arătat că știe și cu munca, dar și cu distracția. Alex Dima, Rareș Năstase și Paula Herlo au dansat până în zori. Iar dacă ultimii doi au putut să doarmă, a doua zi, până la prânz, acest lucru nu a fost valabil și pentru proaspătul tătic Alex Dima.

Vedetele PRO TV s-au distrat la Neversea

Jurnalistul le-a arătat fanilor de pe Instagram că, după distracția de la neversea, a urmat plimbarea de dimineață cu bebelușul său, care are mai puțin de o lună de viață. „Rondul de dimineață”, a scris Alex Dima în dreptul poze în care savurează o înghețată, lângă băiețelul său. „Greu, dar frumos”, „Felicitări, tati”, „Tată și soț bun, bravo, un model”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Alex Dima.

alex-dima-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Alex Dima a devenit tată de băiat luna trecută

Pe 17 iunie, Alex Dima (46 de ani) a făcut anunțul zilei: „Sunt și tată de băiat!”. Vestea a fost cel puțin surprinzătoare, pentru că mulți nu știau că jurnalistul de la PRO TV și-a refăcut viața după ce a rămas văduv, acum 13 ani. El și-a crescut singur fetița, care la momentul tragediei avea un anișor.

„O minune de copil a venit pe lume! Sunt și tată de băiat! Familia noastră trăiește valuri de sentimente, am râs, am plâns, râdem, ne bucurăm din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zâmbește și gângurește. Dacă vă aruncați o privire spre cer, prin al 9-lea o să ne zăriți și pe noi cum îl adulmecăm pe micul prunc pe toate părțile. Ne-a arătat și că poate să țipe din toti rărunchii. Urmează acum nopțile nedormite (sper să demonteze acest mit), scutece, muzica din jucării și toata aventura. Astept cu nerabdare!”, a scris Alex Dima, pe Facebook.

Citește și: VIDEO Andreea Esca, dans nebunesc cu soțul, pe melodia „Domnișoară, domnișoară”. Vedeta PRO TV a purtat perucă de Barbie și a făcut show la Neversea

Citește și: Alex Dima, anunțul zilei: „Sunt și tată de băiat!”. Cine e femeia care l-a făcut să iubească din nou, după ce a rămas văduv