Alex Dima nu a avut o viață ușoară, dar, la 46 de ani, este un om împlinit, care își dedică aproape tot timpul binelui și faptelor bune. Absolvent al Seminarul Teologic Ortodox „Chesarie Episcopul”, Universitatea din București, Alex Dima îl pune mereu pe Dumnezeu înainte, iar credința l-a călăuzit și în momentele grele ale vieții. La 33 de ani a rămas văduv, și-a crescut singur fiica, însă anul trecut în viața lui a apărut și un băiețel. Este copilul pe care Alex îl are cu actuala lui parteneră, Georgiana. Fiica lui, Sara, are 14 ani și jumătate, iar băiețelul, 10 luni.

„E tare fain. Un copil, într-o casă, îți ajute rotunjime pe la toate colțurile. Și, Slavă Cerului, că nu ne-a bulversat, fiică-mea se bucură din plin, adică nu i-a întors ei clepsidra în vreun fel. Un copil îți dă sens, îți dă scop să vii acasă”, i-a spus jurnalistul lui Mihai Morar, în podcastul „Fain și simplu”.

„Ai obosit sau ai îmbătrânit? Văd că ușor-ușor te retragi la țară”, l-a întrebat Mihai Morar. „Pot să zic și A, și B. La un moment dat simți nevoia de timp pentru tine. Și la mine la țară încerc să-mi fac timp pentru mine. Mă duc și trag cu praștia, mi-am luat o bucată de pământ, am băgat bani, nu fac nimic deocamdată pe ea, dar am sentimentul ăsta… Mă duc pe dealuri, la marginea pădurii, trag aer în piept”, povestește Alex despre întoarcerea la lucrurile simple.

Cine este Georgiana, noua iubită a lui Alex Dima, femeia care l-a făcut tată de băiat

În urmă cu doi ani, invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Alex Dima a povestit despre iubita sa, care i-a adus în viață mult soare, liniște, dar și un băiețel. „Sunt de aproape 6 ani cu Georgiana (n.r. povestea acum doi ani). Nu am cunoscut-o în aeroport, am văzut-o în aeroport. Eram la un eveniment la Timișoara și ea tot așa, cu treabă pe acolo și când am ajuns la aeroport am sesizat-o. Am văzut la check-in, m-am tot uitat după ea. Cred că și ea după mine, adică, mi-a spus că m-a remarcat. Am avut un contact, iar când am ajuns la filtru, aproape de poartă, de fapt acolo s-a întâmplat, cumva a fost obraznică și s-a băgat în fața mea. 

M-am uitat de vreo 2-3 ori în aeroport, am văzut-o și în avion… și sunt om serios, ce era să zic «mă știi de la televizor? De aia te uiți la mine. Eu nu te știu». Nu am vorbit, ne-am văzut fiecare de ale noastre. Doar ne-am uitat unul la altul. 

Ochii și tupeul m-au atras foarte mult la ea. Nu am vorbit în avion, nu aveam voie. Și după o lună sau chiar mai bine am fost chemat, ea lucra într-o bancă. Și am fost chemat să vorbesc acolo despre copiii din Magic Camp. Nu a fost mâna ei, acolo ne-am găsit. Ea se ocupa cu povestea asta, ne-am întâlnit și uite că din vorbă-n vorbă au trecut 6 ani. I-am zis că o știu din aeroport. Bine, înainte de asta s-a făcut un grup pe Facebook sau pe Whatsapp, nu mai țin minte și acolo am văzut-o, din poză. 

Georgiana a zis că nu mă știa, că nu se uita la «România, te iubesc!”. Chiar mi-a zis că i-am fost antipatic la MasterChef, ceea ce pentru multă lume am fost, dar abia atunci a făcut legătura.

Și am intrat în vorbă, știu că la prima noastră întâlnire am mâncat o fasole, că era în perioada aia în care aveam gastrită. Prima oară ne-am întâlnit în mall-ul din Băneasa, a fost chiar în seara cu incendiul de la Colectiv”, a mărturisit Alex Dima în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

alex-dima-9SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Soția lui Alex Dima a murit de cancer

Alex Dima a rămas văduv acum 13 ani, când avea 33 de ani. Soția lui a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer, iar ei au aflat prea târziu. Fiica lor, Sara, avea un an și 6 luni atunci, iar mama ei tocmai aflase că mai avea 6 luni de trăit. Cumplit! Dacă nu ar fi avut-o pe fiica lui, probabil ar fi luat-o razna, spune chiar el.

„E cumplit când auzi o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu știu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai știați nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul ăsta pentru că a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o așa cum trebuie și puteam să aflăm din vreme ce i s-a întâmplat, ce i se întâmplă, de fapt. N-am știut, i s-au dat niște creme, la vremea respectivă”, a povestit Alex Dima, într-un interviu pentru Andreea Esca la Europa FM.

Citește și: Alex Dima, anunțul zilei: „Sunt și tată de băiat!”. Cine e femeia care l-a făcut să iubească din nou, după ce a rămas văduv

Citește și: Alex Dima, noaptea – la Neversea cu colegii, dimineața – la plimbare, cu bebelușul. Poze de senzație cu toată gașca de la „România te iubesc”