Alex Dima, anunțul zilei: „Sunt și tată de băiat!”

O poză, un zâmbet și un anunț care i-a bucurat pe prieteni, pe fani și pe urmăritorii de pe rețelele sociale. „O minune de copil a venit pe lume! Sunt și tată de băiat! Familia noastră trăiește valuri de sentimente, am râs, am plâns, râdem, ne bucurăm din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zâmbește și gângurește. Dacă vă aruncați o privire spre cer, prin al 9-lea o să ne zăriți și pe noi cum îl adulmecăm pe micul prunc pe toate părțile. Ne-a arătat și că poate să țipe din toti rărunchii. Urmează acum nopțile nedormite (sper să demonteze acest mit), scutece, muzica din jucării și toata aventura. Astept cu nerabdare!”, a scris Alex Dima, pe Facebook.

Proaspătul tătic ține, mândru, landoul în care se află pruncul lui, așa că cel mai probabil mămica este deja externată din maternitate. Dar cine este iubita lui Alex Dima, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de la PRO TV, care face parte din echipa emisiunii „România, te iubesc!”.

alex-dima-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cine este Georgiana, noua iubită a lui Alex Dima, femeia care l-a făcut tată de băiat

„Sunt de aproape 6 ani cu Georgiana. Nu am cunoscut-o în aeroport, am văzut-o în aeroport. Eram la un eveniment la Timișoara și ea tot așa, cu treabă pe acolo și când am ajuns la aeroport am sesizat-o. Am văzut la check-in, m-am tot uitat după ea. Cred că și ea după mine, adică, mi-a spus că m-a remarcat. Am avut un contact, iar când am ajuns la filtru, aproape de poartă, de fapt acolo s-a întâmplat, cumva a fost obraznică și s-a băgat în fața mea. 

M-am uitat de vreo 2-3 ori în aeroport, am văzut-o și în avion… și sunt om serios, ce era să zic «mă știi de la televizor? De aia te uiți la mine. Eu nu te știu». Nu am vorbit, ne-am văzut fiecare de ale noastre. Doar ne-am uitat unul la altul. 

Întâlnirea dintre Alex și Georgiana, mâna destinului

Ochii și tupeul m-au atras foarte mult la ea. Nu am vorbit în avion, nu aveam voie. Și după o lună sau chiar mai bine am fost chemat, ea lucra într-o bancă. Și am fost chemat să vorbesc acolo despre copiii din Magic Camp. Nu a fost mâna ei, acolo ne-am găsit. Ea se ocupa cu povestea asta, ne-am întâlnit și uite că din vorbă-n vorbă au trecut 6 ani. I-am zis că o știu din aeroport. Bine, înainte de asta s-a făcut un grup pe Facebook sau pe Whatsapp, nu mai țin minte și acolo am văzut-o, din poză. 

Georgiana a zis că nu mă știa, că nu se uita la «România, te iubesc!”. Chiar mi-a zis că i-am fost antipatic la MasterChef, ceea ce pentru multă lume am fost, dar abia atunci a făcut legătura. 

Și am intrat în vorbă, știu că la prima noastră întâlnire am mâncat o fasole, că era în perioada aia în care aveam gastrită. Prima oară ne-am întâlnit în mall-ul din Băneasa, a fost chiar în seara cu incendiul de la Colectiv”, a mărturisit Alex Dima în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Soția lui Alex Dima a murit de cancer

Alex Dima a rămas văduv acum 13 ani, când avea 33 de ani. Soția lui a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer, iar ei au aflat prea târziu. Fiica lor, Sara, avea un an și 6 luni atunci, iar mama ei tocmai aflase că mai avea 6 luni de trăit. Cumplit!

Dacă nu ar fi avut-o pe fiica lui, probabil ar fi luat-o razna, spune chiar el. „E cumplit când auzi o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu știu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai știați nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul ăsta pentru că a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o așa cum trebuie și puteam să aflăm din vreme ce i s-a întâmplat, ce i se întâmplă, de fapt. N-am știut, i s-au dat niște creme, la vremea respectivă”, a povestit Alex Dima, într-un interviu pentru Andreea Esca la Europa FM.

Citește și: Alex Dima iubeşte din nou. Ce spune despre femeia care l-a cucerit?

Citește și: Cum şi-a revenit Alex Dima după moartea soţiei: ”Foarte multă vreme eu mi-am reproşat pentru că am dus-o la medicul acesta”