Alex Delea a reușit să o învingă pe Elena Chiriac în finala Survivor, difuzată marți seara, (31 mai), la PRO TV, și a fost copleștit când prezentatorul Daniel Pavel i-a pronunțat numele. “Vă iubesc pe toți de aici! Nu știu ce se întâmplă cu mine, nu cred că mi se întâmplă așa ceva!”, a spus Alex Delea, care își poate schimba viața cu cec-ul de 100.000 de euro, dar și prin notorietatea căpătată în urma show-ului filmat în Dominicană.

Dar care este povestea de viață a lui Alex Delea? Alex Delea, câștigătorul SURVIVIR 2022 are 25 de ani, locuiește în Constanța și lucrează ca barman. A trăit mulți ani în Barcelona, Spania, unde s-a ocupat foarte mult de transformarea sa fizică. Pasionat de fitness, concurentul de la „Survivor” a început să-și dezvolte musculatura încă de la 18 ani, fiind extrem de disciplinat cu sala și cu alimentația. Transformarea este evidentă: de la un tânăr cu constituție filiformă a devenit unul cu pachețele de mușchi. A început să pozele ca un model și ar putea oricând face bani frumoși din asta, pentru că fizicul îl ajută.

alex-delea-10SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Alex Delea, drama din spatele succesului

Alex a vorbit la Survivor despre drama mai puțin știută, din familia lui, dar și despre lipsurile și greutățile pe care le-a trăit în copilărie, mai ales că tatăl a decis să-l părăsească. „De mic copil, eram foarte timid. Am fost crescut de trei femei, de mama mea, de bunica mea și de mătușa mea. Pe parcursul vieții, maică-mea și mătușa mea au plecat, ca să am ce să mănânc, pentru că până la patru ani am cam… scârțâit așa… cu mâncarea, cu lumina în casă, cu toate nevoile pe care le are un om”, a povestit Delea.

Unchiul lui s-a sinucis când el avea 4 ani

„Tata a ales să nu participe în viața mea. Țin minte că plângeam de foame, nu aveam absolut nimic de mâncare, eram cu toată familia în casă, eu plângeam și chiar nu aveau ce să îmi dea. Când aveam patru ani, a venit tragedia, pentru că unchiul meu a încercat să facă tot posibilul să avem un trai mai bun, numai că nu a putut să facă asta, a decis să își ia viața, din păcate”, a spus Alex Delea la Survivor România.

Bunica lui, diagnosticată cu schizofrenie

„De foarte puține ori am fost scos din sărite. Dar când a fost să fie a fost din cauza lui mamaie pentru că are schizofrenie, iar atunci când se îmbolnăvește și mai vorbește aiurea, efectiv bubui și îmi vine să sparg tot, ceea ce și fac câteodată când rămân singur”, declara Delea pentru playtech.ro.

Cum s-a desfășurat finala Survivor România

Seara finalei a început cu ultimul joc al acestui sezon. Cei trei concurenți care au reușit să ajungă până în această etapă a competiției au intrat pentru ultima dată pe traseu cu un singur gând: să ajungă în finală și la votul celor de acasă care le-ar fi putut aduce 100.000 de euro. Mare le-a fost surpriză când alături de ei au venit toți concurenții care au părăsit show-ul, iar aceștia i-au încurajat exact ca-n perioadele petrecute împreună. Sigur pe el, decis și categoric, Alex Delea a câștigat pentru a treia zi la rând și s-a calificat direct în finală.  

Elena și Ionuț au intrat la votul celor de acasă, iar aceștia au decis ca Elena Chiriac să fie cea de-a doua finalistă, în timp ce Ionuț Popa a fost desemnat ocupantul locului 3.

Iar publicul a decis: Alexandru Delea este câștigătorul SURVIVOR ROMÂNIA 2022 și al cecului de 100.000 de euro! Războinicul, devenit apoi Vultur, a reușit să depășească toate provocările acestui sezon și să ajungă la inimile celor de acasă.

Finala Survivor, lider de audiență

Finala Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 00:32. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.5 puncte de rating și 28.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.9 puncte de audiență și 12.9% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au urmărit ultima seară a competiției, iar în minutul de aur, la ora 22:26, aproape 2.4 milioane de telespectatori așteptau cu entuziasm rezultatul final al serii.

Citește și: Cât au slăbit concurenții de la Survivor de când a început competiția. CRBL a intrat de tot la apă!

Citește și: Coșmarul neștiut al lui Emil Rengle de la Survivor România. Groaznic prin ce a trecut din cauza mamei sale…