Desenul îl reprezintă pe Ilie Năstase în timpul unui meci, într-o mână ținând racheta, iar în cealaltă o umbrelă. Schița a fost realizată chiar de către ea.

La rândul ei, Alessia a încercat să practice tenisul, dar în final a ales artele. Chiar a intrat la o facultate de design renumită din Paris, Parsons, unde a primit și o bursă.

În acel loc, ea va studia „Artă, media și tehnologie”, specializarea fiind Arte frumoase.

tatuajul-in-onoarea-tatalui-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Tatăl ei e în plin divorț cu Ioan Năstase

În iunie, Ioana și Ilie Năstase au prima înfățișare la judecătorie, în procesul de divorț. Totuși, soția tenismenului a povestit că a petrecut sărbătorile alături de soțul ei, al cărui comportament s-a schimbat în bine: „Vom vedea ce vom face”, a spus Ioana despre divorț.

„Am avut sărbători frumoase, în familie. La casa de pe malul Dunării a mamei ne-am strâns cu toții la masă: fratele meu cu băieții, eu și Ilie, băiatul meu Teo. Mama e o bună bucătăreasă și a fost în priză, deși are 68 de ani. Ne-a făcut de toate. Pască, cozonac, drob, friptură. Eu nu am gătit nimic pentru că ea nu îmi dă voie, dar am venit cu cumpărături.

Nu că n-aș ști să fac. La prima căsătorie aveam 11 perechi de fini și 13 copii botezați, și făceam mese cu trei zile înainte. Eu ma ocupam de bunătăți, și aveam o femeie care spăla vasele, pentru că nu-ți pot spune cât se strângea după fiecare masă.

Am pus masa afară în curte, la aer, am mâncat, ne-am simțit bine. Cel mai bine mi-a părut să-l văd pe Ilie binedispus. S-a bucurat foarte tare de atmosferă, am fost împreună la biserică, a cântat. Eu, în ăștia trei ani, nu l-am văzut niciodată atât de apropiat de biserică”, a declarat Ioana Năstase pentru Click!

În ceea ce privește divorțul, Ioana nu știe ce se va întâmpla pe viitor. Prima înfățișare în proces are loc în iunie, dar nu a stat de vorbă cu soțul ei cu privire la acest subiect.

„Ilie s-a schimbat foarte mult în perioada asta. M-a sunat avocata să mă anunțe termenul la Judecătorie. Pe data de 24 iunie avem prima înfățișare. Eu nu am stat în perioada asta să mă gândesc ce voi face. Mă comport normal, nu am deschis subiectul deloc cu el. Vom vedea ce vom face”, a declarat Ioana Năstase.

Vezi și Amalia Năstase, adevărul despre cum l-a cunoscut pe Ilie Năstase și cum s-a sfârșit mariajul lor: “Mă simțeam nimeni, zero barat!”

Citește și:

Tavi Colen s-a infectat de două ori cu coronavirus! Nici iubita lui cu 20 de ani mai tânără nu a scăpat. Cum arată aceasta

Soția lui Flick, reacție dură la adresa Oanei Zăvoranu. Ce spune despre actriță?