În urmă cu câteva zile, cântăreața Alessia (38 de ani) anunța că a fugit la Constanța și a cerut un ordin de restricție împotriva soțului ei. Artista a declarat că și-a luat băiețelul, pe Alvin, și a plecat din București, pentru că fostul soț a fost violent cu ea.

Cântăreața, care până acum a păstrat tăcerea asupra divorțului, a dezvăluit în premieră că de fapt pe numele bărbatului au fost emise două ordine de protecție, unul de cinci zile, iar altul de trei luni.

În plus, toată trauma prin care a trecut a împins-o pe Alessia să caute ajutorul unui psiholog. ”Nu ne mai înțelegeam de mult timp. Au fost două ordine de protecție, unul de cinci zile și unul de trei luni. De ce pleacă o femeie de acasă cu tot cu copil? Eu încă fac terapie la psiholog, am fost și cu copilul la psiholog”, a spus Alessia, la Antena Stars.

Alessia: „Părinții lui sunt principalii vinovați pentru tot ce s-a întâmplat”

Cântăreața a fost atât de afectată de despărțirea de fostul soț, încât în vara trecută a ajuns de mai multe ori la spital, fiind diagnosticată cu multiple afecțiuni cauzate de stres. „Despărțirea m-a afectat. Am făcut TBC, apă la plamâni, colon iritabil și ulcer pe fond de stres. Mi le-au provocat el și familia lui.

Părinții lui sunt principalii vinovați pentru tot ce s-a întâmplat în relația noastră. S-au băgat în familia noastră aproape de la început”, a mai declarat solista.

Sul Alessiei: ”Ea mergea la concerte la -10 grade dezbrăcată”

În replică, fostul soț neagă faptul că părinții lui le-ar fi distrus celor doi mariajul. „Ea s-a băgat în relațiile mele cu părinții. Eu am ajutat-o în carieră. Eu nu mi-am făcut reclamă pe spatele ei.

A zis că s-a îmbolnăvit din cauza mea și ea mergea la concerte la -10 grade dezbrăcată”, a declarat Ionuț, la Antena Stars.

Au încercat să se împace la începutul anului trecut, dar tot la partaj s-a ajuns, unul cu scandal. „A pus ceva pe numele lui, din ce am realizat cu banii noștri, comuni. Am împărțit bunurile și partea lui de bunuri le-a vândut. Eu, în speranța că ne împăcăm, i le-am dat și pe ale mele. Acțiunile lui vorbesc de la sine”, l-a mai acuzat cântăreața pe fostul ei soț.

Vezi și Victorie uriașă pentru Pepe în divorțul de Raluca Pastramă. Unde vor locui cele două fetițe ale lor

Citește și:

Încă o graviduță în showbiz! Prezentatoare TV de la noi a dezvăluit că va avea un băiețel

Bianca Drăgușanu se căsătorește a treia oară? Vedeta ar fi fost cerută în căsătorie de Gabi Bădălău. Mesaj pentru viitoarea soacră!