Ieri, în ziua aniversării, prezentatoarea TV a făcut public un mesaj emoționant în care vorbește despre deceniul petrecut alături de soțul ei, tatăl fetiței lor, Sara.

Mesajul din suflet al prezentatoarei Tv

Alessandra Stoicescu, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România, are o căsnicie frumoasă alături de soțul ei, Sergiu Constantinescu. Din povestea lor de dragoste s-a născut Sara, un copil foarte dorit. Alessandra, în vârstî de 47 de ani, a devenit mamă târziu, la 43 de ani.

Ca un omagiu pentru soțul ei, prezentatoarea TV a făcut public un mesaj emoționant în care vorbește despre deceniul petrecut alături de bărbatul care o face fericită în fiecare zi.

„10 ani de iubire, nuntă, dans, noi doi, vacanțe, nopți albe, seriale, redacție, aprilie, trandafiri, discuții, decizii, aeroporturi, noiembrie, pe schiuri, Crăciun, test, minune, noi trei, hibiscus, cărucior, camera copilului, jucării, iulie, Sară, iubire și mai mare, destinații, bagaje, grădiniță, catalog, ajut eu, scufundări, tăticule, gala, Maldive, mami, îndrăgostiți, la școală, curcubeu, eveniment, părinți, botez, amintiri, fotografii, bunici, familia, la munte, telescop, nisip alb, balet, tort, fericire… și suntem gata pentru următorii ani împreună, care ne vor aduce alte și alte bucurii, întâmplări și emoții de tot felul cu sufletul familiei noastre, Sară

La mulți ani nouă! @constantinescusergiu, a fost mesajul scris de Alessandra Stoicescu pe pagina personală de socializare, acolo unde a și postat mai multe fotografii care le descriu relația, inclusiv una de la nuntă.

Alessandra Stoicescu s-a măritat într-o superbă rochie creată de regretatul designer Răzvan Ciobanu, bunul ei prieten. Sandra nu a văzut rochia decât în ziua cununiei, dar a fost fascinată. O puteți admira mai bine în galeria de imagini de mai jos.

um-10-ani-la-nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

El mai are un copil dintr-o căsnicie anterioară

Cu câțiva ani în urmă, Alessandra Stoicescu a vorbit despre povestea de dragoste cu soțul ei și dezvăluia că are o relație foarte bine sudată cu acesta, punctând că se completează foarte bine în toate. În plus, relația este excelentă și cu fata soțului ei, Bianca.

„Noi avem o relaţie foarte unită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, că ne completăm foarte bine în toate. Ne plac vacanţele. Eu, până să-l cunosc pe el, nu mergeam nicăieri. (…)

Noi avem copii. Sergiu are copil şi implicit Bianca este şi a mea. Ca o soră. Nu pretind altceva şi nici n-a fost vorba vreodată, dar ea este parte din noi, merge în vacanţe cu noi, are 21 de ani, ea alege în ce vacanţe vrea să meargă cu noi, spunea Alessandra Stoicescu cu ceva vreme în urmă.

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu s-au căsătorit civil pe 21 iunie 2013, iar nași le-au fost Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele. Cununia religioasă au făcut-o pe 5 octombrie 2013, iar pe 29 iulie 2019 a venit pe lume micuța Sara Maria, fiica lor. 

Bianca Andreea (26 de ani) este fiica lui Sergiu, dintr-o relație anterioară, și se înțelege de minune cu Sandra, iar pe Sara Maria, surioara vitregă, o adoră.

Conform Wowbiz.ro, Sergiu a încheiat repede căsnicia cu fosta lui soție, Mona Lavinia, directoare în cadrul unei renumite companii multinaționale, pentru a fi un bărbat liber pentru Sandra. În aprilie a divorțat, la Judecătoria sectorului 1, iar în iunie era din nou în fața ofițerului stării civile.

Cu ce se ocupă Sergiu Constantinescu, soțul Sandrei Stoicescu

În prezent, Sergiu Constantinescu gestionează Intact Media Advisors, Intact Media Academy și este directorul Fundaţiei Mereu Aproape. Acesta a cunoscut-o pe soția sa chiar prin intermediul serviciului. Deși Sergiu o cunoștea pe Alessandra de la televizor, s-a îndrăgostit de ea în 2011, când au început să lucreze împreună. „Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj”, povestea Sergiu Constantinescu în urmă cu doi ani.

Cine este Sergiu Constantinescu, soțul Sandrei Stoicescu

În anul 2005, după „divorțul” de Partidul Democrat, Cozmin Gușă, Lavinia Șandru și Aurelian Pavelescu și-au facut un partid propriu: Partidul Inițiativa Națională, pe scurt PIN, o transpunere partinică a asociației “Inițiativa 2003“, scria Hotnews, la vremea respectivă. Cozmin Gușă a fost președinte, Lavinia Șandru și Aurelian Pavelescu, vicepreședinți, iar secretar general nimeni altul decât tânărul Sergiu Constantinescu, care provenea tot din conducerea “Inițiativei 2003“.

Vezi și Alessandra Stoicescu, imagini de vis din Seychelles. Cum arată în costum de baie, la 46 de ani

Citește și:

Ce spune Oana Roman despre oamenii care trăiesc cu 3.000 de lei pe lună. Cât câștigă ea în prezent

Ana Odagiu, soția lui Cosmin Natanticu în comedia „Bravo, tată!”: „Am avut hemoragie de râs”. Cele mai amuzante faze de la filmări