Jurnalista a oferit recent pentru OK! câteva detalii din viața sa de familie. Prezentatoarea de televiziune a vorbit despre partenerul său de viață, Sergiu Constantinescu, cel care este îndrăgostit de ea din 2011, când au început să lucreze împreună, și despre fiica lor, Sara.

”Din momentul în care am rămas însărcinată, am realizat că ea este cel mai important lucru”, a spus vedeta.

”Fundamental. Ţi se schimbă lista de priorităţi. Îmi dau seama că, dacă e vorba de Sara, nu mai contează nimic. Şi mi se pare că, având această binecuvântare în viaţa mea, la o vârstă la care greu reuşeşti să mai faci copii… Şi spun „binecuvântare“ pentru că am rămas însărcinată natural la 42 de ani şi am născut la 43, nu am făcut eforturi, în timp ce sunt femei mult mai tinere decât mine care nu reuşesc să rămână însărcinate.

Aşadar, gândindu-mă la aceste lucruri, am spus că este limpede că Sara e dată de Dumnezeu. Deci cum aş putea eu să zic acum: „Nu, pentru mine este important altceva“. Ce?! Nu există. Din momentul în care am rămas însărcinată, am realizat că ea este cel mai important lucru”, a declarat vedeta TV.

a-nascut-la-43-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Despre cum este soțul ei, Sergiu, ca tată, Sandra Stoicescu a spus: ”Îl ştiam pe Sergiu cum e ca tată, pentru că îl văzusem alături de fiica lui mai mare. Când ne-am cunoscut, fata lui, Bianca, avea 14 ani. Şi îl văzusem cât este de implicat şi de tătos, să ştie absolut tot, prin ce trece, s-o ducă, s-o aducă…

Noi, în primele luni cu Sara, am fost singuri şi aşa am şi vrut. Doar de vreo două ori am chemat pe cineva, cât trebuia să plecăm la un eveniment. Dar cu excepţia perioadei de alăptat, în această perioadă în care am fost doar noi, practic ne-am împărţit sarcinile. Deşi la îmbrăcăminte, asta e partea mea…”.

Vezi și Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie. Prezentatoarea TV s-a întors din Maldive

Citește și:

Mirela Vaida, imagini rare cu întreaga familie. Cum arată în costum de baie, după trei nașteri

Alexandra Stan are mari probleme de sănătate. Medicul i-a interzis să sămână însărcinată timp de un un an: „Aș putea să mor”