Alessandra Stoicescu se distrează de minune în Seychelles, cu cele mai dragi ființe din viața ei alături: soțul și fiica. Vedeta Observatorului a împlinit 46 de ani pe 28 aprilie, iar aniversarea a prins-o pe malul Oceanului Indian, într-un adevărat paradis. “Sara descoperă lumea și noi descoperim fericirea în fiecare zi”, a scris vedeta, pe Instagram.

Vezi și: Andreea Raicu, primele declarații despre iubit, după ce au fost în vacanță în Maldive: ”Când stă iubitul cu mine în pat…” Ce regulă trebuie să respecte cei doi când sunt împreună

alessandra-stoicescu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cum e și firesc, Sandra nu poartă deloc machiaj în vacanța exotică și nu sfiește să se arate fără filtre, pe Instagram, spațiu în care știm că vedetele maschează și cea mai mică imperfecțiune. Prezentatoarea știrilor de la Antena 1 e mândră și de ridurile fine, și de pistruii ei, iar fanii au apreciat naturalețea pe care o afișează.

Știrista s-a lăsat filmată și în costum de baie, în timpul unei plimbări cu barca de viteză, și trebuie să recunoaștem că arată senzațional. După ce a născut a slăbit 10 kilograme și nici că le-a mai pus la loc.

Alessandra Stoicescu, mireasă în 2013

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu s-au căsătorit în 2013, iar nași le-au fost Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele. Pe 29 iulie 2019 a venit pe lume micuța Sara Maria. Puțini știu însă că fetița are și o soră vitregă, în vârstă de 25 de ani. Bianca Andreea este fiica lui Sergiu, dintr-o relație anterioară, și se înțelege de minune cu Sandra, iar pe Sara Maria o adoră. Bianca Andreea avea 14 ani atunci când Sandra și Sergiu s-au îndrăgostit.

Citește și: Alessandra Stoicescu, fermecătoare la petrecerea Viva. A atras toate privirile pe covorul roșu