Prezentatoarea de la Antena 3, în vârstă de 41 de ani, a strălucit pe covorul roșu la Viva Party, unde a atras toate privirile cu eleganța sa. Alessandra a optat pentru o rochie lungă, neagră, transparentă, ce poartă semnătura celebrului creator de modă  italian Roberto Cavalli,  care i-a pus în evidență silueta sa fără cusur și formele perfecte.

Alessandra-Stoicescu-si-Sergiu-ConstantinescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Vedeta TV a venit însoțită de soțul ei, Sergiu Constantinescu, și s-au distrat de minune, după cum a anunțat chiar ea pe pagina sa de facebook. „Ne-am simțit minunat la gala de 18 ani a Revista VIVA! Am ales Roberto Cavalli pentru petrecere”, a scris aceasta.

Sandra Stoicescu și soțul ei sărbătoresc patru ani de căsătorie

Sandra Stoicescu și soțul ei sărbătoreasc luna viitoare patru ani de căsătorie, însă aceștia par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi și radiază de fericire unul lângă celălaltă. Ei apar foarte rar la evenimente, însă se pare că știu cum să-și facă apariții memorabile și să atragă privirile tuturor.

Alessandra Stoicescu s-a născut pe 28 aprilie 1976, în București, și  este un om de televiziune cunoscut, fiind moderatoarea emisiunii „100 de minute” de pe postul Antena 3. A mai fost și prezentatoarea jurnalul principal de știri de pe Antena 1 (Observator) și realizatoare a emisiunii News First de la fostul radio News FM.

Nume cunoscute din televiziune, muzică, film și modă au sărbătorit joi seara aniveresarea revistei Viva care a împlinit 18 ani.

Foto: viva.ro/Facebook