Vedeta TV, care va împlini pe 28 aprilie 43 de ani, este în culmea fericirii. Căsătorită de aproape șase ani cu Sergiu Constantinescu, cei doi vor deveni acum părinți de fetiță.

Alessandra Stoicescu a devenit mamă la 43 de ani! Prima imagine cu bebelușulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Alessandra Stoicescu, una dintre cele mai apreciate realizatoare tv din România, a anunțat că este însărcinată de 1 martie, printr-o postare emoționantă pe pagina ei de facebook.

„Primul nostru boboc de floare”, a scris prezentatoarea în dreptul unei imagini în care își arată brățara cu două piciorușe de bebeluș, pusă pe mâna pe care o ține pe cea a soțului ei. Felicitările au început să curgă imediat.

Deși prezentatoarea emisiunii „100 de minute” de la Antena 3 este foarte discretă cu viața personală, în 2014, când a vorbit despre subiectul bebeluși, Sandra Stoicescu a explicat că nu se grăbește, dar a spus clar că-și dorește.

„Ne dorim un copil, dar mai aşteptăm. Momentan, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ţi-o asumi, ţi se schimbă viaţa radical. Şi, plus de asta, nu baţi din palme şi gata copilul… E o decizie pe care o iei şi, în primul rând, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu’, a declarat Alessandra Stoicescu.

Citește și: