Cu copii atât de mici mișunând prin casă, viața celor doi, între care e o diferență de 26 de ani, e atipică. Potrivit Hilariei, ea și Alec încearcă să aibă ”întâlniri” seara, pentru a nu se pierde atracția dintre ei. Dar ce reușesc să facă, cel mai adesea, e puzzle. Nu tocmai romantic.

În plus, Alec Baldwin tocmai a fost operat la șold, așa că ieșirile din casă sunt limitate. Cel mult merg să-și ia de mâncare, așa cum s-a întâmplat de Ziua Îndrăgostiților, a povestit ea. Și chiar și așa, abia așteaptă să ajungă acasă.

Toate aceste aspecte nu o nemulțumesc pe Hilaria. O reclamație are însă de făcut, mai în glumă, mai în serios. Deși îndatoririle de părinți sunt bine împărțite, Alec e genul de părinte ”de școală veche”. Genul care spune ”Tu ești mama, tu ai grijă de copii. Eu vin și plec, le citesc din când în când”, povestește Hilaria, în vârstă de 34 de ani.

sotie Alec BaldwinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

O fetiță și doi băieți. Încă un băiat e pe drum

Cât despre copiii cuplului, cel mai mare e o fetiță născută în august 2013, Carmen Gabriela Baldwin. Hilaria și Alec se căsătoriseră în iunie 2012.

În iunie 2015 s-a născuit Rafael Thomas Baldwin, iar mezinul, Leonardo Angel Charles Baldwin, a venit pe lume în septembrie 2016. Iar curând li se va alătura încă un băiețel. Anunțul a fost făcut în noiembrie 2017.

Alec Baldwin mai are o fată, Ireland Eliesse Basinger-Baldwin, provenită din căsătoria cu actrița Kim Bainsger. Ireland, în vârstă de 22 de ani calcă pe urmele mamei ei, fiind un model de succes. Și Kim Basinger a pornit la drum tot ca model, în final remarcându-se și ca actriță.

Foto: NorthFoto/Instagram

Vezi și Mama ei era un sex simbol în anii 80. Se ridică fiica la înălțimea ei? Mulți o critică pentru felul în care arată | GALERIE FOTO

Citește și: