Hilaria Baldwin, actuala soție a lui Alec Baldwin, a povestit în emisiunea lui Ellen DeGeneres că, pe vremea când ieșea cu actorul, timp de șase săptămâni acesta doar dădea mâna cu ea. Șase săptămâni i-a luat până ce a îndrăznit să o sărute.

Nu a fost vorba despre timiditate, actorul vrând doar să-i dea de înțeles celei care avea să-i fie soție că intențiile lui sunt clare și serioase.

În emisiunea a fost prezent și actorul Alec Baldwin, care a mustrat-o pe Hilaria că ”dă din casă”. A confirmat însă că așa au stat lucrurile.

Îmi spunea lucruri de genul: O să mă mărit cu tine. O să-mi petrec tot restul vieții cu tine. O să avem o tonă de copii”. După care, la finele serii, Baldwin îi strângea mâna și atât, a povestit Hilaria, instructor de yoga.

Deveniți între timp soți și soție și părinți pentru 4 copii, Baldwin a ținut să clarifice: ”Nu voiam să crezi că vreau doar să fac sex cu tine”.

Iar planul lui, oricât de ciudat, a funcționat. Au început să se întâlnească în vara lui 2011, iar în aprilie, anul următor, au anunțat că s-au logodit. În același an, în iunie, s-au căsătorit.

De-a lungul celor aproape 8 ani de căsnicie, au venit, pe rând, Romeo Alegandro David, care face 2 ani în mai, Leonardo Angel Charles, de 3 ani, Rafael Rhomas, de 4 ani, și Carmen Gabriela, de 6 ani. În luna noiembrie a anului trecut. Hilaria a anunțat că a pierdut o sarcină.

Între cei doi este o diferență de peste 20 de ani, dar lucrurile funcționează cum nu se poate mai bine, au recunoscut cei doi, chiar dacă ei îi place să fie șefă.

Vezi și Alec Baldwin și soția, prima apariție după ce ea a pierdut a doua sarcină în șapte luni: ”Vom avea încă un copil”

Citește și: