Alec Baldwin a fost fotografiat în timp ce îi îmbrățișează strâns pe soțul, Matt Hutchins, și pe fiul Halynei Hutchins, directoarea de imagine, de origine ucraineană, pe care a împușcat-o mortal cu o armă de recuzită în timpul filmărilor. Imaginile emoționante au fost surprinse în fața unui hotel din Santa Fe, sâmbătă dimineață. Fiul lor, Andros, are doar nouă ani, și a fost atât de afectat de vestea că mama lui a fost împușcată încât timp de două zile a refuzat să vorbească.

Imaginile i-au speriat și i-au îngrijorat pe fani, pentru că Alec arată mai rău ca oricând. Baldwin arată devastat și este îmbrăcat cu pantaloni și jachetă de culoare închisă. Un martor a declarat pentru presa americană că Baldwin pare că a îmbătrânit peste noapte și arată ca un om care a fost bătut, părând prăbușit și că abia putea să se mai țină pe picioare.

Cu o noapte înainte, toți trei au participat o slujbă memorială intimă, alături de alți membrii ai echipajului de filmare de la pelicula „Rust”.

„Limbajul trupului său era al unui bărbat bătut – era prăbușit, părea îmbătrânit. La început am crezut că a apucat căruciorul [pentru bagaje] pentru a-l ajuta să meargă pentru că atât de dărâmat părea.”, a spus martorul pentru New York Post

Matthew, care a fost căsătorit cu Halyna timp de 16 ani, a postat pe Instagram o fotografie a soției și a fiului său, alături de meajul: „Pierderea noastră este enormă”.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Alec Baldwin seen in Santa Fe with Halyna Hutchins’ husband and son following prop gun shooting incidentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

La rândul lui, tatăl Halynei, Anatoly, a spus pentru The Sun : „Încă nu ne vine să credem că Halyna este moartă. Mama ei și-a ieșit din minți de durere. Dar nu consider că Alec Baldwin este responsabil. Este responsabilitatea oamenilor de recuzită care se ocupă de arme.”

Anatoly face demersuri acum ca soția sa Olga și fiica Svetlana să zboare în SUA pentru a fi alături de Matt și Andros.

„Băiețelul a fost foarte grav afectat – este pierdut fără mama lui. Matt va decide dacă vor fi luate măsuri legale.”, a spus tatăl Halynei.

Alec Baldwin a fost de neconsolat ore în șir

Anatoly, tată Halynei, apovestit că nepotul lui este extrem de afectat de pierderea mamei lui. „Andros era incredibil de apropiat de mama lui și a refuzat să mai vorbească după ce i s-a spus că a murit. Matt a fost foarte înfgrijorat pentru că băiatul s-a închis în el și nu a spus niciun cuvânt timp de două zile. Tatăl său abia a reușit să scoatăcâteva cuvinte de la el acum, dar efectul a fost devastator.Această tragedie a distrus o frumoasă familie perfectă – toată lumea care o cunoaște este distrusă de tristețe.”, a mai spus tatăl directoarei.

Alec Baldwin își „anulează alte proiecte” în urma tragediei de pe platoul de filmare al westernului Rust, potrivit Yahoo Finance.

Baldwin, în vârstă de 63 de ani, are nevoie „de timp pentru el însuși să-și revină”, potrivit unei surse citate de revista People.

„A fost devastat. Așa se descurcă el în momentele dificile. Ori de câte ori se întâmplă ceva rău, pe termen scurt, se îndepărtează de viața publică”, a spus sursa.

Baldwin a fost „de neconsolat ore în șir” în urma incidentului: „Toată lumea știe că a fost un accident, dar este absolut devastat”, a mai spus sursa.

Actorul Alec Baldwin a ucis-o joi cu un foc de armă, accidental, pe directoarea de imagine şi l-a rănit pe regizorul westernului Rust, filmat în statul american New Mexico.

În timpul repetițiilor, Baldwin a primit un pistol care ar fi trebuit să fie sigur, dar care avea muniție reală. Când arma s-a descărcat, atât Hutchins, cât și Souza au fost răniți. Directoarea de imagine a murit, iar Souza a fost dus la spital, dar între timp a fost externat.

Foto: Profimedia

Citește și:

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat băiețelul! Primele imagini! Absolut adorabili!

A murit Gunther din Friends, la numai 59 de ani. Actorul suferea de cancer