Alec Baldwin și soția lui, Hilaria, sunt în centrul atenției de când a avut loc tragedia de pe platourile de filmare de la ”Rust”, în urma căreia directoarea de imagine, Halyna Hutchins, și-a pierdut viața. Cei doi sunt urmăriți la fiecare pas de paparazzi, dar recent o fotografie făcută publică chiar de soția actorului a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare.

La doar câteva zile de când Alec Baldwin i-a oferit un interviu jurnalistului de la ABC, George Stephnopoulos, în cadrul căruia a declarat că nu se simte răspunzător pentru moartea Halynei, și că el nu a apăsat pe trăgaci, soția lui, Hilaria, a făcut publică pe Instagram o imagine în care își sărută soțul soțul sub vâsc.

”Anotimpul ăsta.”, a scris ea în dreptul imaginii, vrând să le arate tuturor că au intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă. Însă, acest lucru se pare că i-a supărat pe fani și imaginea a stârnit controverse puternice printre internauți. Aceștia i-au criticat, fiind de părere că ar trebui să fie mai rezervați, alții i-au felicitat.

Alec Baldwin gives his first interview on ABC News since the fatal shooting on set of „Rust.”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

”Ar trebui să arăte puțin respect și să stea puțin în umbră”, a comentat un internaut, în timp ce alții i-au felicitat: ”Ce frumos!”, ”Să aveți un Crăciun liniștit.”, ”Trăiască iubirea.”

Alec Baldwin a declarat joi, în cadrul unui interviu televizat, că nu este răspunzător pentru împuşcarea mortală a directoarei de imagine pe platoul de filmare a westernului ”Rust”, spunând că şi-ar fi luat singur viaţa dacă ar fi crezut că este vina sa, informează Reuters.

În cadrul unui interviu de televiziune emoţionant, actorul a spus că nu a apăsat pe trăgaciul armei pe care o ţinea în mână în timpul unei repetiţii şi că nu crede că va fi pus sub acuzare în acest dosar, potrivit Agerpres.

„Trăgaciul nu a fost apăsat. Nu am apăsat pe trăgaci”, a declarat actorul.

„Deci nu ai apăsat deloc pe trăgaci?”, l-a întrebat Stephanopoulos pe Baldwin.

„Nu, nu, nu. N-aș îndrepta niciodată o armă către nimeni și nu aș apăsa un trăgaci. Niciodată”, a răspuns Baldwin.

”Simt că cineva este răspunzător pentru ceea ce s-a întâmplat, dar ştiu că nu sunt eu. Mi-aş fi luat viaţa dacă credeam că sunt răspunzător şi nu spun asta cu uşurinţă”, i-a declarat Baldwin jurnalistului ABC George Stephanopoulos, în primele comentarii publice ale actorului despre incidentul din 21 octombrie, petrecut pe un platou de filmare din apropiere de Santa Fe, New Mexico.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins a decedat, iar regizorul peliculei, Joel Souza, a fost rănit în momentul în care pistolul s-a declanşat, eliberând muniţie reală.

Incidentul, inclusiv modalitatea prin care muniţia reală a ajuns pe platoul de filmare, este în continuare anchetat de autorităţile din New Mexico. Nu au fost formulate acuzaţii până în prezent.

”Mi s-a spus de către cei care se pricep… că este improbabil să fiu acuzat de fapte criminale”, a spus Baldwin.

Baldwin a mai spus că ”niciodată n-ar îndrepta arma către cineva şi apoi să apese pe trăgaci”.

În prima sa descriere publică a incidentului, actorul a spus că revolverul marca Colt s-a declanşat după ce i-a ridicat piedica şi repeta unghiuri de filmare alături de Hutchins.

”În scena aceasta, o să ridic piedica armei. Am întrebat: „Vrei să vezi asta?”. Şi ea a spus da. Aşa că am luat arma şi am început să trag piedica. Nu voi apăsa pe trăgaci. Am spus. ‘Ai văzut?’ Ea a spus ‘Lasă-l mai jos şi înclină-l puţin’. Iar eu am tras piedica şi am zis ‘Se vede aşa? Se vede aşa? Şi am dat drumul piedicii, după care arma s-a declanşat”, a povestit actorul.

Alec Baldwin a dat primul interviu în care a vorbit pe larg despre tragedia din luna octombrie, de pe platourile de filmare de la Rust”, când directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost împușcată accidental și a murit. Actorul nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi. În urma criticilor primite după interviul șocant, Baldwin și-a închis contul de Twitter.

Citește și:

Alec Baldwin face noi declarații șocante: „Nu am apăsat pe trăgaci!

Alec Baldwin a făcut dezvăluiri dureroase despre Halyna Hutchins, femeia pe care a împușcat-o accidental

Ce acuzații riscă Alec Baldwin. Primele declarații oficiale din ancheta de pe platoul de filmare de la „Rust”