Imagini desprinse parcă dintr-un select catalog de nunți. Așa au arătat cele două evenimente festive, din weekend. Albertina Ionescu a spus „DA”, la trei săptămâni distanță de logodna cu Constantin Opriş, bărbatul care a făcut-o să creadă din nou în dragoste, după mariajul eșuat cu Ștefan Lungu. Prezentatoarea emisiunii „Sâmbăta cu Albertina”, de la TVR INFO, a publicat pe Instagram imagini superbe de la cununia civilă. De remarcat ținuta, una extravagantă, dar foarte potrivită și care i-a venit de minune. Albertina a purtat un costum alb, din saten, cu pantaloni, iar ca accesoriu, o tocă elegantă. Cununia civilă s-a desfășurat sâmbătă, 15 octombrie, la un resort faimos din județul Prahova.

Codruța Sanfira, o mireasă ca o prințesă

Sâmbătă, 15 octombrie, a fost zi mare și pentru soliștii de muzică populară și de petrecere Codruța și Valentin Sanfira. La 4 ani de la cununia civilă, ei au reușit, în sfârșit, să se cunune și religios. Au avut mai multe amânări, din cauza pandemiei, dar acum s-au răzbunat: au făcut nuntă cu 500 de invitați, la localul lui Gabi Bădălău, din Bolintin, și cu Măruță maestru de ceremonii, scrie Spynews.ro. „Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru această zi!”, a scris Valentin Sanfira Facebook. Connec-R, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost printre artiștii care au făcut show pe scenă. Mireasa a fost superbă în rochia de prințesă, cu trenă și corset.

Codruța Sanfira și domnișoarele de onoareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Albertina Ionescu, logodnă de lux cu Constantin Opriş. Au făcut petrecere în vila Malvinei

Citește și: Alessandra Stoicescu, 9 ani de la nunta cu Sergiu Constantinescu. Imagini cu știrista în rochia de mireasă, nevăzute până acum