Albertina Ionescu (41 de ani) a acceptat cererea în căsătorie a unui coleg de breaslă, Constantin Opriş, care lucrează la Profit News și la Prima TV, în toamna anului trecut au făcut cununia civilă, iar vineri, 19 mai, s-au cununat și în fața lui Dumnezeu. Dar nu în București, ci într-o bisericuță din Thassos, Grecia. La ceremonia intimă, elegantă au participat doar familiile și prietenii apropiați și, evident, nu putea lipsi Malvina Cservenschi, prietena de-o viață a miresei.

Albertina Ionescu, nuntă pe insula Thassos

Imaginile de la nunta Albertinei sunt superbe și au fost răspândite pe rețelele sociale de miri și de invitați. Mireasa Albertina a avut două rochii diafane, de inspirație grecească, ambele create de designer-ul Laura Hîncu. Malvina a purtat și ea o rochie lungă, din mătase, demnă de o zeiță a Olimpului, într-o culoare de roz pudrat.

Petrecerea de nuntă a impresionat pe toată lumea, mai ales pe invitați, dar și pe fanii virtuali ai Albertinei, care au admirat imaginile pe rețelele sociale. Eleganță, rafinament, lux, o masă de cinci stele, ținute superbe și un decor de vis, la marginea unei piscine. Acestea au fost ingredientele petrecerii de nuntă care a avut loc într-un resort din Skala Potamia, stațiune celebră aflată la 15 km de Thassos. S-a dansat sirtaki, s-au spart farfurii și s-au degustat vinuri și preparate locale.

nunta-albertina11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Albertina Ionescu și Constantin Opriș au făcut cununia civilă în octombrie 2022

Anul trecuut, Albertina Ionescu a spus „DA”, la trei săptămâni distanță de logodna cu Constantin Opriş, bărbatul care a făcut-o să creadă din nou în dragoste, după mariajul eșuat cu Ștefan Lungu. Prezentatoarea emisiunii „Sâmbăta cu Albertina”, de la TVR INFO, a publicat pe Instagram imagini superbe de la cununia civilă. De remarcat ținuta, una extravagantă, dar foarte potrivită și care i-a venit de minune. Albertina a purtat un costum alb, din saten, cu pantaloni, iar ca accesoriu, o tocă elegantă. Cununia civilă s-a desfășurat pe 15 octombrie 2022, la un resort faimos din județul Prahova.

Albertina și Malvina, prietene de 20 de ani

Malvina și Albertina au rămas prietene de pe vremea în care prezentau împreună rubrica Meteo, la TVR. Anii au trecut cu eleganță peste amândouă și au rămas la fel de frumoase și de suple, așa cum au fost mereu. Ambele au câte un divorț la activ. Albertina s-a despărțit de Ștefan Lungu (46 de ani) în 2010, după 2 ani de căsnicie, după care a mai bifat relații cu omul de afaceri Adrian Ispravnic sau cu prezentatorul de știri Valentin Butnaru. Malvina a divorţat de Bogdan Cervenschi în 2012, după care a avut o relație de notorietate cu actorul Dorian Boguță.

Citește și: Albertina Ionescu s-a măritat îmbrăcată în pantaloni. Iată ținuta extravagantă de la cununie! O altă vedetă a fost o mireasă superbă, în weekend

Citește și: Albertina Ionescu, logodnă de lux cu Constantin Opriş. Au făcut petrecere în vila Malvinei