Anunțul a fost făcut pe Instagram, unde Alanis a scris simplu: ”Atâtea noutăți….”, postând și o fotografie alb-negru, din profil, în care i se zărește burtica de gravidă.

 

View this post on Instagram

 

so much NEWness… ❤️❤️❤️❤️??????????????????????

A post shared by Alanis Morissette (@alanis) on

Alanis, de 44 de ani, care este căsătorită cu Mario Treadway, are deja doi copii: un băiețel, Ever Imre, în vârstă de 8 ani, și o fetiță, Onyx Solace, de 2 ani, ambii rezultați din această căsătorie.

Cânăreața canadiană speră că această sarcină va fi mai ușoară decât precedentele. Speră ca după ce bebelușul se va naște să nu mai sufere de depresie, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată, în trecut. Atunci, abia se putea mișca, mărturisea ea într-un interviu nu demult.

Artista mai declara că, în copilărie, nu-și imagina decât ce fericită va fi când va găsi pe ”acel cineva” și va avea casa plină de copii. În realitate, însă, deși e recunoscătoare pentru tot ce are, a trecut prin momente în care depresia îi întuneca mintea și în care nu vedea nicio portiță de ieșire.

Alanis s-a căsătorit cu rapperul Mario ”Souleye” Treadwayn în 2010, la cinci ani după ce acesta a obținut cetățenia americană.

Vezi și Alanis Morisette e de nerecunoscut. Are părul scurt și nu mai seamănă deloc ea | GALERIE FOTO

Citește și: