Cu umorul și optimismul specifice, Alan Alda declară însă: ”Tremur puțin, dar sunt bine!”.

Actorul care i-a dat viață personajului Hawkeye Pierce și cu care mulți încă îl identifică a declarat într-o emisiune televizată, zilele trecute, că se simte ca un copil. E nevoit să facă sport regulat și să aibă o viață activă, pentru a ține sub control evoluția bolii.

”Fac sport. Poate fi împiedicată evoluția bolii dacă faci anumite exerciții. Așa că fac o grămadă de exerciții ciudate”, a declarat actorul.

Aici intră, potrivit acestuia, boxul, tenisul, înotul, mersul pe bicicletă și chiar jonglatul.

Alan Alda a dezvăluit în iulie 2018 că a fost diagnosticat cu boala degenerativă în 2015.

În ciuda bolii sale, încă mai profesează. Actorul va putea fi văzut curând în filmul ”Marriage Story”.

Chiar în vârstă și suferind de o boală care îngrozește pe toată lumea, actorul are o minte și o personalitate tinere, el fiind foarte priceput la computere.

Nici nu are vreo intenție să se lase bătut de vârstă. Este însă un adept al moderației când vine vorba despre muncă și relaxare.

imbatranit, dar inca usor de recunoscutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Rețeta unui mariaj fericit, de 62 de ani

Întrebat care e rețeta succesului mariajului său de 62 de ani, actorul a răspuns că adaptarea și ajustarea. ”Pentru că singurul lucru de care poți fi sigur este că totul se va schimba”, a explicat el.

Alan Alda, tată a trei fete și bunic de opt ori, a mai spus că nu–și face planuri pentru viitor. ”Niciodată nu-mi fac planuri pentru viitor. Viața mea este mai mult improvizație. Încerc să fac tot ce pot mai bun cu ceea ce se află în fața mea”, și-a etalat el filozofia de viață.

Vezi și Doliu în lumea filmului: A murit la 86 de ani, după ce a fost diagnosticată cu una dintre cele mai ciudate și mai crunte boli

Citește și: