Cum a apărut Hiromi în viața lui Alain Delon

Puțin cunoscută publicului larg, Hiromi Rollin a apărut în viața lui Alain Delon în urmă cu câteva decenii. A fost make-up artist, asistentă de regizor și chiar asistenta personală a actorului francez. Locuia până de curând cu starul în vârstă de 87 de ani la domeniul acestuia, în Douchy.

Discretă, Hiromi a fost menționată de câteva ori de Delon și a și apărut alături de el în câteva rânduri. În 10 septembrie 2021, ea a fost alături de actor la înmormântarea lui Jean-Paul Belmondo.

Alain Delon și însoțitoarea lui, Hiromi. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Deși Alain Delon a fost o prezență tot mai rară în mass-media, într-un interviu din 2021, acordat TV5 Monde, acesta a prezentat-o pe Hiromi drept „însoțitoarea mea japoneză”. „În timpul recuperării mele, am fost ajutat de o persoană, o însoțitoare japoneză care a avut grijă de mine și care m-a tratat luni întregi”, a spus el, cu referire la AVC-ul suferit în 2019.

Acuzațiile formulate de Anouchka Delon împotriva japonezei care i-a fost alături trei decenii tatălui ei

Anouchka, fiica lui Alain Delon, a vorbit recent despre „controlul” pe care Hiromi îl exercita asupra tatălui ei. Nu s-a ferit să o acuze de abuz și să sugereze că aceasta i-a controlat în totalitate viața actorului. „Niciodată nu mi-a prezentat-o pe Hiromi drept partenera lui. Niciodată”, a spus Anouchka Delon în emisiunea „Sept a Huit”.

De la AVC-ul suferit de Delon în 2019, japoneza susține că a avut grijă de el fără niciun sprijin din partea celor trei copii ai lui. Medicii elvețieni care-l au în grijă pe megastar au insistat că o asistentă poate merge să o ajute. Hiromi nici nu a luat asta în calcul, a mai spus Anouchka Delon în emisiune, conform celor de la Paris Match.

Alain Delon și fiica lui. Foto: Hepta

„S-a întâmplat ca ea să plece la Paris, la 8 dimineața, și să-l lase singur în bucătărie până la 8 seara, cu două-trei gustări mici pe masă. Îl sunam uneori în jur de 7 seara și îmi spunea: ‘Ei bine, sunt aici de unul singur, în întuneric’. La 87 de ani, după un AVC și un hematom subdural ai, evident, mai puțină forță fizică și energie”, a spus Anouchka.

„Și când ai o femeie care te presează toată ziua: ‘Spune că sunt partenera ta, vreau să mă căsătoresc cu tine, vreau să-mi lași moștenire casa ta’, asta se numește hărțuire morală. Timp de patru ani l-a făcut să creadă că ea îi e indispensabilă. Pentru câine, pentru casă și, mai ales, pentru a se ocupa de el”, a completat fiica lui Delon.

Copiii lui Alain Delon au dat-o afară pe partenera actorului

Când starul francez era la reanimare, Hiromi Rollin i-a spus soțului Anouchkăi, Julien, că dacă Alain sau copiii lui nu-i vor oferi nimic, le va intenta proces. În 5 iulie, la cererea tatălui lor, Anouchka și cei doi frați ai ei, ajutați de o gardă de corp, au dat-o afară pe Hiromi de pe proprietatea din Douchy. Anchetatorii au găsit apoi 110.000 de euro cash într-o cutie de pantofi, în dulap, o așa-zisă moștenire, conform japonezei.

Acum, Anouckha speră că tatăl ei își va duce viața liniștit până la finalul ei. Îi cere lui Hiromi doar să iasă definitiv din calea lor. În schimb, japoneza a depus o plângere împotriva copiilor lui Delon. Într-un interviu pentru Parisien, ea a spus că i-a fost parteneră mulți ani, „exact 33 de ani de relație de dragoste”

Avocatul copiilor lui Alain Delon susține că Hiromi Rollin a avut un comportament abuziv față de starul francez

„De la accidentul cardiovascular al domnului Delon, din 2019, această femeie care s-a mutat cu el s-a dovedit a fi din ce în ce mai agresivă, denigratoare și abuzivă față de el și față de copiii săi”, a transmis Christophe Ayela, avocatul copiilor lui Delon, în urmă cu câteva luni.

”Ea răspunde în locul actorului, dându-se drept el, încearcă să-i intercepteze corespondența. Îi împiedică pe copiii actorului să vină să-l vadă cu regularitate, aşa cum au făcut, cu toate acestea, mereu. Se comportă autoritar, este ameninţătoare şi merge până la a maltrata într-un mod inacceptabil câinele domnului Delon”, a completat avocatul.

Hiromi ”îl izolează neîncetat pe Alain de apropiaţii săi, de prietenii săi şi de familia sa. Folosește manevre şi ameninţări, îi controlează în mod sistematic conversaţiile telefonice şi mesajele private”, a acuzat Christophe Ayela.

Citește și: Moartea lui Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon: iubita lui este acuzată de omor

Citește și: Alain Delon vorbește despre moarte, într-o carte despre viața sa. Ce spune despre iubirile lui: „Am continuat să joc în filme datorită femeilor şi pentru femei”