Acesta a precizat că starea marelui actor francez este stabilă,  iar în prezent se recuperează într-o clinică din Elveţia.  „Funcţiile sale vitale sunt perfecte, iar starea lui este stabilă „, a precizat Anthony Delon într-o declaraţie transmisă AFP.

„Tatăl meu a suferit un accident cardio-vascular şi a avut uşoară hemoragie cerebrală”, a explicat el în text.

„A fost operat la Pitié-Salpętričre (spital din Paris, n.a.), unde a stat trei săptămâni la terapie intensivă. Întreaga familie a stat cu rândul la patul său, fratele meu, sora mea şi mama mea, Nathalie”, a precizat el.

 

Unde va fi înmormântat Alain Delon. Marele actor și-a pregătit singur mormântul. Dezvăluiri cutremurătoare

 

Alain Delon se recuperează într-o clinică din Elveția

„Tatăl meu s-a întors în Elveţia şi se odihneşte liniştit într-o clinică”, a continuat el. „Sora mea, care locuieşte acum în Elveţia, îi urmăreşte îndeaproape recuperarea şi ne ţine la curent cu evoluţia zilnică”, se precizează în finalul declaraţiei, potrivit agerpres.

În ultimele săptămâni, mai multe reviste dedicate celebrităţilor, printre care Closer şi Here, au susţinut că actorul a fost victima unui accident cardio-vascular şi a unei hemoragii cerebrale.

La jumătatea lunii iunie, anturajul profesional al lui Alain Delon a precizat pentru AFP că actorul a fost internat la Spitalul American din Neuilly-sur-Seine (Hauts-de-Seine) „pentru vertij şi dureri de cap aparent minore”. „Simptome ale unei aritmii cardiace de care suferă actorul”, a explicat sursa precizând că vedeta a fost supusă unor examene medicale şi urmează să fie externată curând”.

Figură sacră a cinematografiei, Alain Delon a primit un Palme d’Or pentru întreaga carieră la Cannes în urmă cu câteva săptămâni, distincţie înmânată de fiica sa, Anouchka.

Alain Delon și-a pregătit singur înmormântarea

Legendarul actor a mărturisit că duce o viaţa solitară, așa cum s-a scris și în presă, la ferma lui de pe domeniul său din Douchy. În plus, el a precizat încă o dată că și-a plănuit înmormântarea, dar că nu vrea  înmormântat cu  omagii naţionale, ca în cazul lui Charles Aznavour sau Johnny Hallyday.

 

Actorul Alain Delon, în vârstă de 83 de ani, a fost internat în Spitalul american din Neuilly,  o suburbie a Parisului,   pe 15 iunie din cauza unor ameţeli şi a unor dureri de cap. Reprezentanții acestuia au declarat atunci că starul este bine și se va externa curând, însă problemele lui de sănătate au fost mai mari decât s-a crezut.

 

Se ştie unde voi fi înmormântat, dar nu există instrucţiuni. Mă vor înmormânta ca pe oricine altcineva, dar în niciun caz nu la fel ca pe cei pe care i-aţi citat’, s-a referit el la omagiile naţionale aduse lui Charles Aznavour şi Johnny Hallyday, potrivit site-ului Voici.fr.Ceea ce ştiu este că nu îmi voi lăsa câinele singur. Dacă va muri înaintea mea, ceea ce sper, nu îmi voi mai lua un altul. Dacă mor înaintea lui, îi voi cere veterinarului să plecăm împreună’, a precizat actorul.

Citește și: