Legendarul actor Alain Delon s-a confruntat cu mari probleme de sănătate în ultimii ani și se știe că acesta știe că sfârșitul i se apropie și și-a plănuit deja propria înmormântare. Starul, în vârstă de 85 de ani, spuune că este pregătit pentru „marele final” al vieții lui.

Alain Delon a suferit o grea operație la inimă, în 2017, iar anul trecut a avut un accident vascular cerebral și a fost rtatat într-o clinică din Elveția, iar marele actor recunoaște că este pregătit pentru ce e mai rău.

„Un erou trebuie să ştie să moară”, a spus Alain Delon.

Marele actor francez a împlinit onorabila vârstă de 85 de ani, la data de 8 noiembrie. El a început să se gândească, în mod serios, la ziua în care va părăsi această lume. Ba mai mult, a vorbit despre un subiect atât de sensibil și a mărturisit că și-a planificat în detaliu înmormântarea.

Un singur copil îi va moșteni averea

În plus, îndrăgitul actor și-a pregătit deja testamentul, iar acesta are toate șansele să stârnească un scandal în familia sa. Potrivit publicației ”Ici Paris”, care a dezvăluit ce prevede acest testament, toată averea lui Alain Delon va merge către doar unul dintre copiii săi.

Delon are trei copii recunoscuți, pe Anthony Delon (54 de ani), Anouchka Delon (29 de ani) și Alain-Fabien Delon (25 de ani) și încă un  băiat pe care nu l-a recunoscut niciodată.  în 1962, actrița germană Christa Päffgen (Nico) i l-a dăruit pe Christian Aaron Boulogne. Marele actor a refuzat să-l recunoască pe acesta ca fiu.

Cu toate acestea,  actorul a decis ca întreaga sa avere să fie moștenită doar de Anouchka, singura sa fiică.

Averea lui Alain Delon se ridică la aproximativ 82 de milioane de euro. De altfel, fata va fi și executoare testamentară, lucru dezvăluit chiar de Alain Delon într-o emisiune TV de la France 2.

Citește și:

O recunoști? Fără extensii și machiaj e departe de marea divă de pe scenă!

Poză adorabilă cu toți copiii Ancăi Serea! În pijamale asortate, de la mic la mare!