Delon are trei copii recunoscuți, pe Anthony Delon (54 de ani), Anouchka Delon (29 de ani) și Alain-Fabien Delon (25 de ani) și încă un  băiat pe care nu l-a recunoscut niciodată.  în 1962, actrița germană Christa Päffgen (Nico) i l-a dăruit pe Christian Aaron Boulogne. Marele actor a refuzat să-l recunoască pe acesta ca fiu.

mezinul lui Alain DelonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cu toate acestea,  actorul a decis ca întreaga sa avere să fie moștenită doar de Anouchka, singura sa fiică, care este și însărcinată cu primul ei copil.

Averea lui Alain Delon se ridică la aproximativ 82 de milioane de euro. De altfel, fata va fi și executoare testamentară, lucru dezvăluit chiar de Alain Delon într-o emisiune TV de la France 2.

”Ea o știe, deși nu-i prea place să vorbească despre asta. Va fi ea și nimeni altcineva”, a spus Delon, potrivit click.ro. Apropiații actorului nu cred însă în dezvăluirile făcute de revista Ici Paris. Aceștia susțin că Anouchka nu va fi singura moștenitoare și cred că a fost numită executoare testamentară doar pentru evitarea unui război între copii, după moartea lui Delon.

Delon se recuperează în această perioadă la reședința sa, după ce a suferit un grav accident vascular cerebral în luna iunie a anului trecut.