Alain Delon (85 de ani) se recuperează în prezent după două accidente vasculare cerebrale, iar medicii lui i-au recomandat recent să evite călătorii lungi cu avionul.

.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

În prezent, acesta se bucură de momente plăcute alături de familie. Dovadă stă și fotografia postată pe Instagram pe 10 octombrie, de către fiica sa, Anouchka Delon, în care Alain Delon apare ținându-și nepotul Lino în genunchi.

View this post on Instagram

A post shared by Anouchka Delon (@anouchkadelon)

Însă, cum monstrul sacru al cinematografiei franceze s-a gândit la ce e mai rău, acesta și-a pregătit deja testamentul. În emisiunea Héritages, difuzată de postul tv NRJ12, au fost dezvăluite elemente ale testamentului său.

„Și-a făcut testamentul, spune că a scris totul, a planificat totul”, a afirmat unul dintre cunoscuții actorului. Executor al ultimelor sale dorințe va fi Anouchka Delon, „fiica lui dragă”, „cea în care are absolut încredere”.

Actorul intenționează astfel să evite certurile dintre moștenitorii săi, Anthony, Anouchka și Alain-Fabien Delon, pentru că „nu vrea ca familia să sfâșie în urma sa”.


Moștenirea se ridică la câteva milioane de euro

Avocatul Maître Nicolas Rebbot estimează că averea lui Alain Delon este considerabilă. „Proprietățile sale din Franța, Elveția, colecțiile sale de artă, drepturile de proprietate pe care le are asupra filmelor sale și exploatarea filmelor sale… putem estima în mod rezonabil că moștenirea lui Alain Delon este de câteva milioane de euro”, a spus el.

Citește și: Starea de sănătate a lui Celine Dion, mult mai gravă decât se credea. Anunțul cutremurător făcut de una dintre rudele artistei

xAnunțul făcut de Tom Parker la un an de când a fost diagnosticat cu o tumoră inoperabilă: ”Am lacrimi în ochi”