Filmul va intra în cinematografele din Franţa din 27 noiembrie. Asta înseamnă că în tot acest timp cât publicul credea că actorul se recuperează, în realitate, acesta a muncit.

Alain Delon nu a mai apărut pe marele ecran din 2008, de la interpretarea personajului César din „Astérix aux Jeux Olympiques”.

Un simbol al industriei cinematografice europene, Alain Delon a jucat în peste 80 de filme, sub îndrumarea unora ca Michelangelo Antonioni, Luchino Visconti, Jean-Pierre Melville şi Jean-Luc Godard, şi alături de actori precum Romy Schneider, Jean Gabin, Yves Montand şi Lino Ventura.

În ultima vreme însă a avut mai multe probleme de sănătate. Actorul în vârstă de 83 de ani, tată a trei copii, a suferit un accident cardio-vascular și o hemoragie cerebrală. A fost operat la Paris, după care a plecat să se refacă într-o clinică privată din Elveția, acolo unde locuiește fiica sa. Zilele trecute, aceasta a anunțat că este însărcinată, ea urmând să aducă pe lume primul copil. Anouchka Delon a mai fost gravidă și anul trecut, dar a pierdut sarcina în vară, la trei luni.

Citește și: