Considerat unul dintre ce mai frumoși bărbați din lume, actorul francez Alain Delon va împlini în curând 84 de ani, dar e la fel de fermecător ca în tinerețe.  Fiica starului, Anouchka, a postat pe contul ei de Instagram o poză foarte frumoasă cu tatăl ei în tinerețe, nemaivăzută până acum. Imaginea pare a fi făcută în perioada în care starul francez abia împlinea 30 de ani.

Nu e de mirare că celebrul actor era idolul femeilor, având în vedere cât de frumos putea să fie. Ochii lui albaștri putea topi inima oricărei urmașe a Evei.  Alături de imagine, Anouchka a pus mai multe inimioare și a scris „iubire”. Trecerea timpului și-a pus amprenta pe corpul lui, iar transformarea starului este uluitoare.

 

View this post on Instagram

 

??? #love

A post shared by Anouchka Delon (@anouchkadelon) on

Alain Delon a fost considerat unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume

Fanii actorului au reacționat imediat la imaginea cu acesta. „Cel mai frumos bărbat din lume , „Tată tău a fost favoritul meu, să-i mulțumești în numele meu”, „Frumoș bărbat. Și atunci, și acum. Încă îl iubesc”, au scris fanii.

Alain Delon a fost unul dintre cele mai mari staruri ale cinematografiei franceze, însă acesta nu mai vrea să apară în atenția publicului acum la 83 de ani. Acum doi ani, el a anunțat în mod oficial că se retrage din viața publică și că nu va mai juca în filme, la o conferință de presă pentru filmul „La maison vide”.  „Acesta este ultimul meu film. Sunt ca un boxeur care nu vrea să se bată prea mult. Eu nu mai îmi doresc să mai filmez prea mult”, a spus Alain.

Starul francez a avut în ultime vreme mari probleme de sănătate, fapt pentru care el a fost operat în mare secret la o clinică din Elveția. Însă, marele actor este resemnat și asteaptă clipa în care își va da ultima suflare. Alain Delon și-a organizat în detaliu propria înmormântare.

Alain Delon vrea să fie înmormântat lângă câinii lui

 

Starul francez  vrea să fie înmormântat pe domeniul său din Douchy, care măsoară nu mai puţin de 55 de hectare, unde a amenajat și un cimitir în care a îngropat din 1975  până acum „50 de câini, frați și surori”, potrivit revistei Paris Match.

Numele sunt gravate pe pietre plate, iar mormintele sunt grupate în  pătrate, Alain explicând, ultimii trei câini au un loc privilegiat pe cealaltă parte a capelei, unde va fi și locul lui de veci, când va veni moartea.

„Toată viața mea este aici, în aceste morminte. Vreau să fiu înmormântat în mijlocul animalelor mele.”, le-a declarat acesta jurnașiltilor francezi.

 

Citește și: