Marele actor francez, în vârstă de 83 de ani,  vorbește de mai bine de un an despre moartea sa. Acesta a avut mari probleme de sănătate și a șocat pe toată lumea spunând că este pregătit de moarte și și-a pregătit înmormântarea în detaliu. După astfel de declarații nimeni nu se mai aștepta să-l vadă la vreun eveniment. Însă, el a surprins pe toată lumea duminică seara cu apariția lui la Festivalul de film de la Cannes. Acesta a defilat pe covorul roșu, având-o la braț pe nimeni alta decât pe frumoasa sa fiică, Anouchka Delon.

2019 Cannes Film FestivalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Alain Delon a fost premiat pentru întreaga carieră

Alain Delon a urcat pe scena de la Cannes şi şi-a revendicat premiul Palme d`Or  pentru întreaga carieră. Trifeul i-a fost înmânat de fiica lui, iar actorul a izbucnit în lacrimi și a mărturisit în fața tuturor că starea lui de sănătate este extrem de șubredă și nu mai are mult de trăit și se retrage din viața publică.

”Este un omagiu postum adus în timpul vieţii mele. Vă cer iertare, dar sunt nu numai la sfârşitul carierei mele ci şi al vieţii. Dacă sunt mândru de ceva în această viaţă, este cariera mea. Cel mai dur în meseria aceasta este să durezi şi eu am rezistat 62 de ani. Mai ştiu că cel mai greu este să pleci şi voi pleca. Am făcut o meserie în care am lucrat cu cei mai mari şi se pare că sunt un star. Asta o datorez publicului. Nu filmele, nu regizorii te fac star, ci publicul. Vă mulţumesc şi vă spun la revedere”, a spus Alain Delon emoționat.

În stilul caracteristic, Alain Dleon nu a plecat de pe scenă până nu le-a adus un omagiu și marilor lui iubiri. ”Înainte de a pleca, trebuie să vă spun că mă gândesc la Mireille şi la Romy”, a mai spus starul francez. Romy Schneider în 1982, iar Mireille Darc a murit în 2017, actorul fiind dărâmat de dispariția ei.

Citește și: