„De la accidentul cardiovascular al domnului Delon, din 2019, această femeie care s-a mutat cu el s-a dovedit a fi din ce în ce mai agresivă, denigratoare și abuzivă față de el și față de copiii săi”, a transmis Christophe Ayela, avocatul copiilor lui Delon.

”Ea răspunde în locul actorului, dându-se drept el, încearcă să-i intercepteze corespondența. Îi împiedică pe copiii actorului să vină să-l vadă cu regularitate, aşa cum au făcut, cu toate acestea, mereu. Se comportă autoritar, este ameninţătoare şi merge până la a maltrata într-un mod inacceptabil câinele domnului Delon”, acuză avocatul.

Hiromi ”îl izolează neîncetat pe Alain de apropiaţii săi, de prietenii săi şi de familia sa. Folosește manevre şi ameninţări, îi controlează în mod sistematic conversaţiile telefonice şi mesajele private”, acuză Christophe Ayela.

Copiii lui Alain Delon, plângere împotriva însoțitoarei japoneze a tatălui lor

Alain Delon și fiul său, Anthony. Harumi, în plan secund. Foto: Profimedia
Alain Delon și fiul său, Anthony. Hiromi, în plan secund. Foto: Profimedia

Copiii lui Alain Delon au depus plângere împotriva companioanei actorului, cu privire la fapte de hărţuire morală şi deturnare a corespondenţei, anunţă avocatul lor. Potrivit lui Anthony Delon, tatăl lui i-ar fi cerut partenerei sale să plece de pe proprietatea sa de la Douchy, relatează AFP.

”Suspectez un abuz de slăbiciune şi contez pe anchetă să-l stabilească”, a declarat avocatul Christophe Ayela. Acesta a precizat că starul francez în vârstă de 87 de ani s-a alăturat plângerii printr-o declaraţie scrisă.

Anthony Delon a depus o a doua plângere împotriva însoțitoarei tatălui său, potrivit Le Monde. Acesta susține că există ”violenţe voite şi sechestrarea unei persoane vulnerabile, abuz de slăbiciune şi hărţuire morală”, evocând ”fapte stabilite de peste un an şi jumătate”.

”La 31 ianuarie 2022, am luat decizia de a începe să notific şi să relatez fapte care se desfăşurau în cercul nostru familial şi care priveau, specific, relaţii între tatăl meu şi dama sa de companie”, precizează într-un comunicat fiul mai mare al actorului.

Potrivit lui Anthony Delon, situaţia a luat ”asemenea proporţii” în doi ani, încât tatăl său i-a cerut el însuşi, în scris, lui Hiromi, să părăsească reşedinţa.

Conform publicației franceze Gala, și Geraldine Danon, fina lui Alain Delon, susține spusele celor trei copii ai actorului. „În urma accidentului vascular cerebral, acest personaj Hiromi a căpătat o mare importanță, până la punctul în care nu am mai putut vorbi atât de mult cu el”. Ea a explicat și că „toate e-mailurile trebuiau să treacă pe la Hiromi”. A acuzat-o pe japoneză că „profită de slăbiciunea” actorului.

Cine este Hiromi, însoțitoarea starului francez

Alain Delon și însoțitoarea lui, Hiromi. Foto: Profimedia
Alain Delon și însoțitoarea lui, Hiromi. Foto: Profimedia

Puțin cunoscută publicului larg, Hiromi Rollin a apărut în viața lui Alain Delon în urmă cu câteva decenii. A fost make-up artist, asistentă de regizor și chiar asistenta personală a actorului francez. Locuiește cu starul în vârstă de 87 de ani la domeniul acestuia, la Douchy.

Discretă, Hiromi a fost menționată de câteva ori de Delon și a și apărut alături de el în câteva rânduri. În 10 septembrie 2021, ea a fost alături de actor la înmormântarea lui Jean-Paul Belmondo.

Deși Alain Delon a fost o prezență tot mai rară în mass-media, într-un interviu din 2021, acordat TV5 Monde, acesta a prezentat-o pe Hiromi drept „însoțitoarea mea japoneză”. „În timpul recuperării mele, am fost ajutat de o persoană, o însoțitoare japoneză care a avut grijă de mine și care m-a tratat luni întregi”, a spus el, cu referire la AVC-ul suferit în 2019.

Femeile din viața lui Alain Delon

Alain Delon este cunoscut ca fiind un adevărat Don Juan, cucerind, de-a lungul anilor, multe femei superbe. Printre acestea s-au numărat cele două soţii ale sale, Nathalie Barthélemy şi Rosalie van Breemen, prima sa iubire, actrița Romy Schneider, şi femeia cu care a avut o relaţie timp de 15 ani, Mireille Darc.

Alain Delon, trei copii legitimi și unul din flori

În mai 2023, Ari Boulogne, fiul ilegitim pe care Alain Delon îl avea din relația cu solista Christa Päffgen (Nico), a murit. Actorul nu l-a recunoscut niciodată, în ciuda asemănării izbitoare dintre ei.Actorul francez are trei copii legitimi. Fiul cel mare, Anthony Delon (58 de ani), este actor și antreprenor, iar anul acesta a filmat în România. Din relația sa cu fotomodelul Rosalie van Breemen îi are pe Anouchka Delon (32 de ani), scriitoare și actriță, și pe Alain Fabien Delon (29 de ani), fotomodel și actor.  

Alain Delon și însoțitoarea lui, Hiromi. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Citește și: Alain Delon vorbește despre moarte, într-o carte despre viața sa. Ce spune despre iubirile lui: „Am continuat să joc în filme datorită femeilor şi pentru femei”

Citește și: Alain Delon și-a vândut colecția de artă. Câți bani a încasat actorul francez, care are și testamentul pregătit

Citește și: Moartea lui Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon: iubita lui este acuzată de omor