Dar iată că diferența de vârstă a deranjat-o pe ea. Într-un interviu recent, actrița a confirmat depărțirea de Al Pacino, afirmând: ”E greu să fii cu un om atât de bătrân, chiar și cu Al Pacino.

Aceasta diferență de vârstă face ca lucrurile să nu fie deloc simple. Am încercat să o neg, dar adevărul e că el este un om bătrân. Așa că, chiar cu toată iubirea mea, relația nu a rezistat”.

Întrebată dacă a rămas cu suveniruri, cadouri, după această relație începută în 2018, actrița a izbucnit în râs, replicând: ”Mi-a cumpărat doar flori. Cum aș putea să spun politics că nu-i place să cheltuiască bani?”.

Actrița speră să rămână în relații de amiciție cu starul din ”Nașul”, chiar dacă ea a fost cea care l-a părăsit, după o ceartă.

”Am avut o ceartă cu el și l-am părăsit recent, dar îl iubesc și îl apreciez și mă bucur că i-am fost alături atunci când a avut nevoie de mine”, a spus ea.

Înainte de Meital, Al Pacino, tată a trei copii din relații anterioare, a avut o legătură cu actrița argentiniană Lucila Solá.

Cât despre Meital, în țara sa este privită ca o ”Scarlett Johansson a Israelului”.

Vezi și Al Pacino are o iubită nouă! E vorba despre o actriță cunoscută, de 61 de ani

Citește și: