Starul  din “Naşul” se pare că nu are deloc timp de pierdut. După despărțirea de Lucila Sola, el s-a pus imediat pe cuceriri, iar acum formează un cuplu cu actrița și cântăreața israeliană Meital Dohan, care are doar jumătate din vârsta lui. Se pare că cei doi se iubesc de aproape un an de zile și deja se afișează împreună la evenimente și în public.

Meital, celebră pentru rolul din serialul de succes „Weeds”, și Al Pacino se pare că locuiesc deja împreună. Ei au fost surprinși de fotografii de paparazzi, în timp ce făceau cumpărături împreună într-un magazin de mobilă din Hollywood, dar sunt văzuți adesea luând și prânzul în oraș.

Meital Dohan are o relație cu Al Pacino de cateva luniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Fără îndoială Meghan Markle are un păr superb. Iată care e secretul ei. Așa stăpânești un păr rebel și cârlionțat!

Al Pacino s-a despărțit de Lucila Sola după 10 ani de relație

Al Pacino şi-a revenit rapid după despărţirea actriţa Lucila Sola, cu care a avut o relație de 10 ani și spunea despre ea că este iubirea vieții lui. Deși cei doi aveau planuri de nuntă, anul trecut au surprins pe toată lumea cu anunțul lor că nu mai formează un cuplu. Lucila este mama Camilei Morrone, fotomodelul de 21 de ani care se iubeşte cu Leonardo DiCaprio.

“Se văd de câteva luni şi sunt foarte fericiţi împreună. La început au vrut să fie discreţi şi să ţină relaţia secretă, însă acum nu se mai ascund”, a declarat o sursă pentru Daily Mail. Primele zvonuri despre o posibilă relaţie au apărut după ce actorii au fost fotografiaţi luând cina într-un restaurant din Los Angeles.

Meital Dohan are 40 de ani şi este cunoscută publicului pentru rolul din serialul „Weeds”, însă a jucat și în multe seriale în Israel. Ea a scris şi o carte în 2007, care se numeşte “Love and Other Bad Habits”.

Câștigător al premiului Oscar, Al Pacino este cunoscut pentru roluri în filme precum „Nașul”, „Scarface” și multe altele. El are trei copii, dar nu a fost căsătorit niciodată.

Citește și: