Celebrul actor a fost considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood,. În ciuda faptului că s-a iubit cu numeroase femei celebre, niciuna nu l-a convins să meargă la altar, deși este și tatăl a trei copii. El are o fiica mai mare Julie Marie Pacino, în vârstă de 27 de ani, și pe gemenii Anton James si Olivia Rose (16 ani), pe care îi are cu actrița Beverly D’Angelo, cu care a avut o relație din 1996 până în 2003.

Julie Marie a fost arestată în 2011

Julie Marie este rodul iubirii dintre Al Pacino și o profesoară celebră de actorie, Jan Tarrant. Tânăra de 27 de ani a moștenit atracția spre cinematografie și a devenit o producătoare cunoscută la Hollywood, însă aparițiile ei în public sunt destul de rare.

Julie Marie PacinoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Aceasta a ajuns în atenția presei în 2011, când a fost arestată după ce a fost prinsă băută și drogată la volan. Julie conducea un Mercedes Benz din 2009, care avea talonul expirat, când a fost oprită de poliţie. Ea a fost arestată şi acuzată de comiterea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului şi drogurilor, tânăra recunoscând că a băut trei beri și a fumat marijuana.

Însă, de atunci Julie a stat departe de camerele de filmat ale jurnaliștilor. Mai mult, ea a trecut printr-o transformare uluitoare. Dacă în adolescență avea probleme cu kilogramele în plus, în prezent aceasta afișează o siluetă de invidiat.

Al Pacino trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire, alături de actrița Lucila Sola, care este cu 39 de ani mai tânără decât el. Cei doi sunt împreună de mai bine de șapte ani. Ei s-au întâlnit în timpul filmarilor la pelicula „Wilde Salome”, regizat de Al Pacino, în care Lucila a avut rolul principal.

Citește și: