Starul de la Hollywood pare mai fericit și mai îndrăgostit ca niciodată. Acesta se distrează de minune alături de iubita lui mai tânără cu 39 de ani. „Godfather” și Lucila au fost surprinși de paparazzi pe plaja din Mexic, în Tulum, cei doi sărbătorind marți ziua actorului, în timp ce se relaxau la soare.

Al Pacino Packs & Lucila Sola Pack On The PDA In CancunSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

În timp ce iubita lui, care arată fabulos, atrage toate privirile într-un costum alb ce îi pune în evidență formele perfecte, Al Pacino a preferat să intre în apă îmbrăcat. Însă, acest lucru nu l-a încurcat să-și copleșească iubita cu săruturi pătimașe și îmbrățișări pasionale, ce au făcut deliciul paparazziilor. Actorul nu poate să-și dezlipească mâinile și privirile de pe corpul superbei actriței argentiniene, care pare că este încântată de atenția iubitului ei celebru.

După ce s-au răcorit în ocean, cei doi au făcut o plimbare pe plajă. În ciuda diferenței de vârstă uriașă dintre cei doi, Al și Lucila sunt un cuplu foarte solid. Cei doi sunt împreună de mai bine de șapte ani. Ei s-au întâlnit în timpul filmarilor la pelicula „Wilde Salome”, regizat de Al Pacino, în care Lucila a avut rolul principal și par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.