Celebrul actor e la vârsta pensiei, dar tot merge la întâlniri. El a luat cina la unul dintre restaurantele preferate de vedetele de la Hollywood, alături de Noor Alfallah, o tânără de 28 de ani, producătoare de televiziune și fosta iubită a lui Mick Jagger.

*EXCLUSIVE*  Al Pacino steps out with Mick Jagger and Clint Eastwood’s ex  28 year old Noor Alfallah on a dinner date in Venice – ** WEB MUST CALL FOR PRICING **SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cei doi s-au bucurat la restaurantul Venice Beach din California, iar apoi au plecat împreună cu aceeași mașină.

Potrivit Daily Mail, acesta este prima apariție publică a legendarului actor alături de o femeie, după despărțirea de Meital Dohan, în 2020. Pacino și Dohan și-au spus adio în urmă cu doi ani din cauza diferenței de vârstă de patru decenii, iar despărțirea a fost una destul de dificilă.

Pe de altă parte, Noor nu a pierdut timpul după despărțirea de solistul de la Rolling Stones, din 2017. Ea a fost văzută de mai multe ori în compania lui Clint Eastwood, despre care a declarat însă că îi este doar prieten. Cu toate acestea, Noor a mărturisit într-un interviu pentru revista „Hello!”, în 2019, că alături de Mick Jagger a avut prima ei relație serioasă și este extrem de încântată că artistul a făcut parte din viața ei, în ciuda faptului că „oamenii au făcut comentarii” răutăcioase. Însă, bruneta susține că „nu regretă nimic” și că „are multe amintiri grozave” cu el.

„Vârsta nu a contat pentru mine. Inima nu știe ce vede, știe doar ce simte. A fost prima mea relație serioasă, a fost o perioadă fericită pentru mine”, a declarat bruneta.

Ea a ținut să precizeze că Sir Mick este încă într-o formă excelentă . „El este într-o formă mult mai bună decât mine. Chiar respect faptul că este atât de disciplinat.”

Iubirile lui Al Pacino

Între timp, Pacino are o listă lungă de foste iubite și aventuri din trecut. Nu s-a căsătorit însă niciodată.

Înainte de Dohan, s-a iubit timp de 10 ani cu actrița argentiniană Lucila Solá, a cărei fiică, Camila Morrone, s-a întâlnit cu Leonardo DiCaprio, din 2017.

Pacino a mai avut relații și cu alte nume celebre, precum cu Diane Keaton, Jill Clayburgh, Penelope Ann Miller, Kathleen Quinlan și Lyndall Hobbs.

Actorul are trei copii. Gemenii de 21 de ani, Olivia și Anton, împreună cu fosta sa parteneră Beverly D’Angelo, cu care s-a întâlnit timp de șapte ani, până în 2003. De asemenea, mai are o fiică în vârstă de 32 de ani, producătoare, Julie Marie, cu profesoara de actorie Jan Tarrant.

Luna trecută, Pacino a urcat pe scena de la Dolby Theatre, la cea de-a 94-a ediție a Premiilor Academiei, alături de Francis Ford Coppola și Robert Di Niro pentru a sărbători trilogia „Nașul”.

„The Godfather” a avut premiera la Loew’s State Theatre de pe Broadway, New York City, pe 14 martie 1972 și a fost lansat pe scară largă în Statele Unite pe 24 martie 1972.

A devenit pelicula cu cele mai mari încasări din 1972, iar pentru o perioadă lungă de timp a deținut și titlul de filmul cu cele mai mari încasări realizate vreodată ( între 246 și 287 de milioane de dolari la box office).

Lungmetrajul a fost bine primit de critici și de public, cu laude pentru performanța lui Pacino, Marlon Brando, James Caan și Robert Duvall.